Bedste Hillerstorp Havesofa: Se top 6 (opdateret maj 2022)

Hængesofaer.dk » Alle guides » Havesofa » Hillerstorp Havesofa

Du er landet på Hængesofaer.dk, det helt rigtige sted at finde Hillerstorp havesofa. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hillerstorp havesofa tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Hillerstorp Havesofa på listen er Tara lounge havesofa i grå polyrattan fra Hillerstorp fra ES Furniture med en pris på 13995.00. Billigste udvalgte Havesofa er Overtræk til havesofa 260×260 cm fra Hillerstorp som du kan købe for 899.00 hos Havemøbelland. Forskellen på de to priser er 13096 kr. – de 6 Hillerstorp Havesofa vi har fundet koster i gennemsnit 5843 kr.
Ovenstående Hillerstorp Havesofa data og priser er hentet fra 2 butikker (Havemøbelland, ES Furniture). Alle Hillerstorp Havesofa tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Havesofa guides:

Fandt du ikke det rigtige Havesofa blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Havesofa:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hængesofaer.dk

Mere med Hillerstorp:

Er du vild med Hillerstorp, men Havesofa var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hillerstorp: