Find Havesofa blandt 315+ produkter

blandt 315 havesofaer fra 7 forskellige brands
Udsalg - spar 16 % Midterdele til havesofa med hynder 2 stk. massivt fyrretræ grå

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdele til havesofa med hynder 2 stk. massivt fyrretræ grå

1.476 kr. 1778 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdele til havesofa med hynder 2 stk. massivt fyrretræ grå:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: GråFarve, hynde: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midterdel2 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % 4-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt akacietræ

5.072 kr. 5998 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt akacietræ:

Dette loungesæt i træ er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Med dette sofasæt i din have kan du slappe af og bruge tid sammen med din familie og venner. Sofasættet har et stel i massivt akacietræ, så det er stærkt, robust og holdbart, og dets oliefinish gør sofasættet velegnet til udendørsbrug. De aftagelige hynder er tykt polstrede, så de tilbyder glimrende siddekomfort. Møblet skiller sig ud med sit modulære design, da alle dele kan arrangeres og tilpasses efter behov. Dette udendørs møbelsæt bliver med sikkerhed et fokuspunkt i haven eller på terrassen. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve, hynde: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål, hjørnedel: 69 x 69 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, midterdel: 65 x 69 x 62,5 cm (B x D x H)VejrbestandigEgnet til udendørsbrugMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa 2 x hjørnesofa4 x sædehynde 6 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Havesofa med hynder 140 cm massivt akacietræ grå

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med hynder 140 cm massivt akacietræ grå

2.040 kr. 2669 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med hynder 140 cm massivt akacietræ grå:

Pynt din have med et inviterende sted at sidde og værdsæt dine omgivelser. Den topersoners træbænk er et ideelt valg til afslapning og nydelse af din fritid med venner eller familie i haven, på terrassen eller altanen. Sofabænken er fremstillet af massivt akacietræ i teaklook, hvilket gør den robust, holdbar og egnet til udendørsbrug. Hynderne og rygpuderne føjer til bænkens siddekomfort. Overfladens oliefinish gør den nem at rengøre med en fugtig klud. Bænken er nem at samle. Farve, hynder: MørkegråMateriale: Massivt akacietræ i teaktræs-look, stof (100 % polyester), metalMål: 140 x 65 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, hynde: 10 cmTykkelse, rygpude: 10 cm Vejrbestandig og holdbarMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x bænk2 x hynde2 x rygpude...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Akacietræ
 • Size
 • 140 cm
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i taupe

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i taupe

13.678 kr. 17098 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 2-pers. havesofa i taupe
 • Pulverbestrøget stål - vejrbestandig
 • Cane-Line Weave® fletning
 • Hynder i Cane-Line Natté stof
 • Højre modul - skræddersy din løsning

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i taupe:

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i taupe er en perfekt løsning til den moderne haveejer, der ønsker en stilfuld og funktionel sofa til udendørs brug. Denne loungesofa er specielt designet til to personer og er den ideelle mulighed for at slappe af og nyde sommeren i din egen have.

Sofaen er lavet af pulverbestrøget stål, hvilket gør den meget holdbar og vejrbestandig. Sofaen er flettet med det vejrbestandige og solide Cane-Line Weave®, der sikrer, at den kan modstå alle former for vejr. Sofaen er også udstyret med hynder i taupe, som er lavet af Cane-Line Natté stof. Hynderne er behagelige og giver en fantastisk komfort, når du sidder i sofaen.

Connect er et modulært system, der giver dig mulighed for at skræddersy din løsning, så den passer perfekt til dine behov. Sofaen er en højre modul, hvilket betyder, at armlænet er på højre side, når du sidder i sofaen. Sofaen er 77 cm høj, 153 cm bred og 77 cm dyb, og siddehøjden er 40 cm, mens siddehøjden er 60 cm.

Denne sofa er ikke kun praktisk, men den er også elegant og stilfuld. Farven på sofaen er taupe, hvilket giver den et tidløst og moderne look, der passer perfekt til enhver haveindretning eller udendørs rum. Med Connect 2-pers. havesofaen er du sikker på at have en sofa, der er både funktionel og stilfuld, og som vil bringe glæde og komfort til din have i mange år fremover.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe, hynde i taupe

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe, hynde i taupe

18.799 kr. 23499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 3-personers havesofa i taupe
 • Fletmateriale i klassisk stil
 • Modulopbygget, tilpas efter behov
 • QuickDry-system, velegnet til udebrug
 • Mål: 64x213x86 cm, behagelig siddeoplevelse

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe, hynde i taupe:

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe, hynde i taupe er en smuk og tidløs havesofa til tre personer, der er en del af Connect-serien fra Cane-line. Sofaen er lavet af fletmateriale i en klassisk stil, der passer perfekt til enhver have eller terrasseindretning.

Connect-serien fra Cane-line er en modulopbygget serie, der giver dig mulighed for at tilpasse din løsning i både størrelse og form efter dine specifikke behov. Dette betyder, at du kan skræddersy din egen sofa og kombinere den med andre møbler og moduler fra Connect-serien for at skabe din drømme-haveindretning.

Sofaen er designet med Cane-lines QuickDry-system, der betyder, at hynderne er tørre efter cirka en time, selv efter kraftigt regnskyl. Dette gør sofaen ekstra holdbar og velegnet til at stå ude i al slags vejr.

Cane-Line Connect 3-pers havesofa måler 64 cm i højden, 213 cm i bredden og 86 cm i dybden. Hynderne er i en smuk taupe farve, der passer perfekt til den tidløse stil på sofaen. Siddedybden og siddehøjden er henholdsvis 30 cm, hvilket giver en behagelig og afslappet siddeoplevelse.

Alt i alt er Cane-Line Connect 3-pers havesofa et solidt og smukt valg til din have eller terrasse. Sofaen er holdbar, velegnet til udebrug i al slags vejr og giver dig mulighed for at skræddersy din egen løsning i størrelse og form.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Moduler til havesofa 2 stk. med hynder halvrundt polyrattan

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 23 kr.

Moduler til havesofa 2 stk. med hynder halvrundt polyrattan

1.050 kr. 1924 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Moduler til havesofa 2 stk. med hynder halvrundt polyrattan:

Nyd en afslappende stund med disse trendy moduler til havesofa. Når de kombineres med andre siddeløsninger, kan de opfylde forskellige behov. Materiale i høj kvalitet: Halvrundt polyrattan er et yderst resistent materiale, der både er slidstærkt og vejrbestandigt. Det kræver ikke meget vedligeholdelse. Komfortable siddepladser: De tykt polstrede og aftagelige hynder er yderst komfortable, og de tilbyder en ekstra komfortabel siddeoplevelse. Stabilt stel: De pulverlakerede stålstel giver robusthed og stabilitet. Velegnet til udendørs brug: Modulerne er fremstillet af et vandafvisende materiale, så de modstår fugt og regn. De kan nemt rengøres med en fugtig klud, når det er nødvendigt. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid. Farve, rattan: Mørkegrå Farve, hynde: Sort Materiale: Pulverlakeret stål, halvrundt polyrattan, stof (100 % polyester) Materiale, fyld: Skum Mål: 70 x 70 x 61 cm (B x D x H) Sædemål: 70 x 60 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden: 21 cm Mål, sædehynde: 68 x 58 cm (B x D) Mål, ryghynde: 68 x 37 (B x H) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x sofamodul 2 x sædehynde 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Polyrattan
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Midtermodul til havesofa med hynder polyrattan beige

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med hynder polyrattan beige

422 kr. 680 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med hynder polyrattan beige:

Dette trendy midtermodul til havesofaer har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør udendørssofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver god siddekomfort.Modulært design: Havesædet er fleksibelt og let at flytte rundt, så du kan kombinere det med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Midtermodul til havesofa:Farve: AntracitgråMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, textileneMål: 70 x 72 x 66 cm (B x D x H)Sædemål: 70 x 70 cm (B x D)Maks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve: BeigeMateriale: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål, sædehynde: 70 x 70 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 69 x 41 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtermodul til havesofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Beige
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 9 % Midtermodul til havesofa massivt fyrretræ sort

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa massivt fyrretræ sort

530 kr. 586 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa massivt fyrretræ sort:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: SortMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaHynde medfølger: Nej...

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Midterdele til havesofa med grå hynder 2 stk. massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdele til havesofa med grå hynder 2 stk. massivt fyrretræ

1.624 kr. 1838 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdele til havesofa med grå hynder 2 stk. massivt fyrretræ:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: GråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midterdel2 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Hjørnemodul til havesofa med hynder vævet stof hvid

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med hynder vævet stof hvid

500 kr. 770 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med hynder vævet stof hvid:

Dette trendy hjørnemodul til havesofa har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Slidstærkt materiale: Vævet stof er enhver type vævet tekstil. Det er en yderst nyttig stoftype, som vi bruger meget i hverdagen grundet dens holdbarhed og alsidighed.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør udendørssofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver god siddekomfort.Modulært design: Havesædet er fleksibelt og let at flytte rundt, så du kan kombinere det med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnemodul:Farve: HvidMateriale: Vævet stof, pulverlakeret stål, textileneMål: 72 x 72 x 66 cm (B x D x H)Sædemål: 70 x 70 cm (B x D)Maks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve: MørkegråMateriale: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål, sædehynde: 70 x 70 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde (stor): 69 x 41 cm (L x B)Mål, ryghynde (lille): 54 x 41 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnemodul1 x sædehynde1 x ryghynde (stor)1 x ryghynde (lille)...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Hjørnemodul til havesofa med hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 22 kr.

Hjørnemodul til havesofa med hynder massivt akacietræ

582 kr. 824 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med hynder massivt akacietræ:

Dette hjørnemodul i træ med hynder giver din have eller andre udendørsområder en rustik charme. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt akacietræ, hvilket gør den robust, holdbar og velegnet til udendørs brug. Den tykt polstrede sædehynde samt ryghynderne bidrager til sofaens siddekomfort. Udendørs sofaen er nem at samle. Farve: Naturfarvet, mørkegrå (sædehynde), hvid (ryghynde) Materiale: Massivt akacietræ, stof (100 % polyester) Mål: 65 x 65 x 65 cm (B x D x H) Sædedybde: 60 cm Sædehøjde (uden hynde): 29 cm Sædehøjde (med hynde): 35 cm Mål, sædehynde: 54 x 58,5 x 6 cm (B x D x H) Mål, ryghynde: 40 x 40 x 10 cm (B x D x H) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x hjørnemodul 1 x sædehynde 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-line Hynde til Breeze 2-pers. Sofa - Grey Natté

Fundet hos Havemøbelland og 1 andre - spar 8.999 kr.

Cane-line Hynde til Breeze 2-pers. Sofa - Grey Natté

1.199 kr. 10198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-line Hynde til Breeze 2-pers. Sofa - Grey Natté:

Hynde til Breeze 2-personers Sofa Fremstillet i Cane-line Sunbrella® Natté. Et unikt materiale produceret af Sunbrella til Cane-line. Sunbrella® Natté kombinerer styrken af normalt all weather stof med den behagelige blødhed fra det traditionelle Sunbr...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. m. hynder polyrattan sort grå

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. m. hynder polyrattan sort grå

776 kr. 1255 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. m. hynder polyrattan sort grå:

Disse trendy hjørnemoduler til havesofa har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look. Robust og stabilt stel: De pulverlakerede stålstel gør sofamodulerne robuste og stabile. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet giver sofamodulet ekstra siddekomfort. De tykt polstrede hynder giver også ekstra komfort, når du sidder ned.Modulært design: Sofastolen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Farve: SortFarve, hynder: MørkegråMateriale: Polyrattan, textilene, pulverlakeret stålMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål: 62 x 62 x 68 cm (B x D x H)Sædemål: 55 x 55 cm (B x D)Sædehøjde fra jorden: 31 cmMål, ryghynde: 55 x 45 x 12 cm (L x B x T)Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3,5 cm (L x B x T)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgPakken indeholder:2 x hjørnemodul2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % VENTURE DESIGN Copacabana Lyx modul havesofa - hjørne m. grå hynder - sort aluminium

Fundet hos Boboonline.dk

VENTURE DESIGN Copacabana Lyx modul havesofa - hjørne m. grå hynder - sort aluminium

1.979,10 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af VENTURE DESIGN Copacabana Lyx modul havesofa - hjørne m. grå hynder - sort aluminium:

Her får du en dejlig Copacabana Lyx hjørne med grå hynder fra Venture Design til terrassen. Hjørnet er lavet af sort aluminium, og betrækket på hynderne kan tages af og vaskes.

  Mærke
 • Venture Design
 • Farve
 • Grå
 • Sort
 • Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 48 % Hjørnemodul til havesofa med mørkegrå hynder polyrattan

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med mørkegrå hynder polyrattan

502 kr. 970 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med mørkegrå hynder polyrattan:

Dette trendy hjørnemodul til havesofa har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør udendørssofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver god siddekomfort.Modulært design: Havesædet er fleksibelt og let at flytte rundt, så du kan kombinere det med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnemodul:Farve: AntracitgråMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, textileneMål: 72 x 72 x 66 cm (B x D x H)Sædemål: 70 x 70 cm (B x D)Maks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve: MørkegråMateriale: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål, sædehynde: 70 x 70 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde (stor): 69 x 41 cm (L x B)Mål, ryghynde (lille): 54 x 41 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnemodul1 x sædehynde1 x ryghynde (stor)1 x ryghynde (lille)...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Midterdele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun

1.026 kr. 1284 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midterdelen til havesofa er lavet af massiv fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har midterdelen til havesofa i træ et modulært design, hvilket gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: GyldenbrunMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa...

  Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Havesofa med baldakin polyrattan sort

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med baldakin polyrattan sort

1.438 kr. 2159 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med baldakin polyrattan sort:

Vores havesofa i polyrattan er et ideelt sted, hvor du kan slappe af og nyde din fritid nær swimmingpoolen, i din have, på terrassen mv. Med denne elegante udendørssofa kan du vise din påskønnelse for en stilfuld indretning samt en moderne livsstil. Havesofaen har et pulverlakeret stålstel, der er dækket i vejrbestandigt polyrattan, der er let at rengøre. Den er yderst behagelig takket være den tykke og aftagelige sædehynde. Du kan nyde at solbade uden at bekymre dig om at blive blændet, da den er designet med et foldbart tag. Bemærk: Vi anbefaler at tildække sofaen i regn, sne og frost for at forlænge dens levetid. Farve: SortHyndefarve: CremefarvetMateriale: Polyrattan (polyethylen), stålMateriale, hynde: Stof Mål (uden baldakin): 205 x 62 x 70 cm (B x D x H)Samlet højde med baldakin: 124 cmSædebredde: 195 cmSædedybde: 58 cmSædehøjde fra jorden (med hynde): 23 cmRyglænets højde fra sædet: 47 cmArmlænets højde fra sædet: 47 cmHyndetykkelse: 7 cmAftagelige og vaskbare hyndebetrækMed foldbart tag Montering/samling påkrævet: Ja...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % 2-personers havesofa med grå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa med grå hynder massivt fyrretræ

1.100 kr. 1684 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa med grå hynder massivt fyrretræ:

Denne 2-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Terrassesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne udendørssofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve, hynde: GråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål: 127 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa 2 x sædehynde2 x ryghynde...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort - Ingen hynde

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort - Ingen hynde

11.840 kr. 14800 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Vejrbestandigt Cane-Line Weave® materiale
 • Minimal vedligeholdelse og rengøring
 • Sort farve passer til enhver stil
 • Kan rumme tre personer
 • Mulighed for tilkøb af hynder

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort - Ingen hynde:

Cane-Line Connect 3-pers havesofa i sort er et smukt og moderne møbel, der vil være en perfekt tilføjelse til enhver udendørs opholdsplads. Den er designet til at modstå vejrets luner, takket være dens Cane-Line Weave® materiale, der gør den utroligt vejrbestandig. Sofaen kræver minimal vedligeholdelse og rengøring og kan derfor stå ude hele året rundt, men det anbefales at tilkøbe et cover for at forlænge dens levetid.

Sofaen er 213 cm bred, 86 cm dyb og 64 cm høj, hvilket gør den rummelig nok til tre personer. Den sorte farve giver et tidsløst og elegant udtryk, der passer godt til enhver stil. Sofaen leveres uden hynder, men du har mulighed for at tilkøbe hynder i Natté stof med QuickDry Foam, der tørrer hurtigt efter et regnskyl. Stoffet er både smuds- og vandafvisende og har en høj lysægthed, hvilket sikrer, at hynderne holder sig pæne og farverige i mange år.

Cane-Line Connect 3-pers havesofa i sort er den perfekte løsning til dig, der ønsker en smuk og funktionel sofa, der kan modstå vejrets luner og samtidig er nem at vedligeholde. Køb den i dag og nyd et behageligt og stilfuldt udendørs opholdsområde.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 43 % Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ grå

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ grå

734 kr. 1306 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ grå:

Hjørnehavesofaen er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har hjørnesofaen i træ også et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: GråMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % 4-personers havesofa med cremehvide hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med cremehvide hynder massivt akacietræ

3.318 kr. 5244 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med cremehvide hynder massivt akacietræ:

Udsmyk din have og gør den til et indbydende sted at sidde og nyde dine omgivelser! Denne 4-personers havesofa i træ er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde fritiden med dine venner eller familie i haven, på terrassen eller altanen. Udendørssofaen er omhyggeligt fremstillet af massivt akacietræ, hvilket gør den robust, slidstærk og egnet til udendørsbrug. De tyktpolstrede sæde- og ryghynder giver ekstra komfort, når du slapper af. Den oliebehandlede overflade er let at rengøre med en fugtig klud. Bemærk: For at forlænge dine havemøblers levetid anbefaler vi, at du rengør dem regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtskader. Hyndefarve: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål, midtersofa (med 1 armlæn): 70 x 65 x 60 cm (B x D x H)Mål, midtersofa: 61 x 63 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 10 cmTykkelse, ryghynde: 10 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa (med 1 armlæn)2 x midtersofa 4 x sædehynde 4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Sika Design Charlot havesofa hvid - 2 pers.

Fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Sika Design Charlot havesofa hvid - 2 pers.

6.055 kr. 6955 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Sika Design Charlot havesofa hvid - 2 pers.:

Charlot havesofa hvid til 2 personer. Vedligeholdelses fri polyrattan, er nem og rengøre. Havesofaen leveres med hynde, her kan du vælge hvid eller grå. Du kan roligt lade børnene spise jordbærtærten i sofaen, da hynden kan tages af og vaskes. Fyld sofaen...

  Mærke
 • Sika Design
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Hjørnemodul til pallesofa imprægneret fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til pallesofa imprægneret fyrretræ

1.062 kr. 1218 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til pallesofa imprægneret fyrretræ:

Denne hjørnepallesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Havesofaen har et tidløst palledesign, så den føjer et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Hjørnesædet er fremstillet af imprægneret fyrretræ, så den er slidstærk og vejrbestandig. Denne terrassesofa har en massiv konstruktion og kræver ikke meget vedligeholdelse. Pallesofaen med hynder giver dig og dine gæster den bedste komfort. Denne træsofa er specielt designet til at fungere som en del af et loungesæt, og den kan også bruges som en enkelt sofa. Du kan kombinere den med andre moduler såsom en fodskammel eller en midterdel til sofa, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: BeigeMateriale: Fyrretræ, imprægneretMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, sofa: 110 x 65 x 55 cm (B x D x H)Siddehøjde: 25 cmMål, sædehynde: 103 x 58 x 10 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 95 x 30 x 10 cm (L x B x T)Mål, sidehynde: 58 x 30 x 10 cm (L x B x T)Armlænet kan monteres i både venstre og højre sideEgnet til både udendørs og indendørs brugMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde1 x ryghynde1 x sidehynde...

  Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder massivt fyrretræ

982 kr. 1684 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder massivt fyrretræ:

Disse hjørnemoduler i træ skiller sig ud med deres lameldesign og bløde hynder, så de er et glimrende supplement til din have eller terrasse, når du vil nyde en hyggelig stund med familie eller venner. Massivt fyrretræ: Massivt fyrretræ er et smukt og naturligt materiale. Fyrretræ har lige åremønstre, og knuderne giver materialet sit karakteristiske, rustikke udseende.Robust og stabilt stel: Træstellene gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel sædeoplevelse: Ryglænet føjer ekstra siddekomfort til udendørssofaen. Den tykt polstrede hynde giver også komfort, når du sidder og nyder dit uderum.Modulært design: Sektionssofaen er fleksibel og nem at flytte rundt på. Du kan kombinere den med andre modulære segmenter i webbutikken for at skabe dine egne personlige loungesæt til haven! Godt at vide:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnesofa:Materiale: Massivt fyrretræ (ubehandlet)Materiale, lameller: KrydsfinerMål (hver): 61 x 61 x 62 cm (L x B x H)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgHynde:Farve: BeigeMateriale, betræk: OxfordstofMateriale, fyld: PP-bomuldMål, sædehynde: 60 x 60 x 12 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 60 x 32 x 12 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnedel til sofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul m. hvide hynder

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul m. hvide hynder

12.558 kr. 15698 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Modulopbygning til fleksibel tilpasning
 • Slidstærk og holdbar stålramme
 • Vejrbestandig og solid fletning
 • Behagelig siddekomfort med hvide hynder
 • Plads til to personer, 77 x 153 x 77 cm

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul m. hvide hynder:

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe med venstre modul og hvide hynder er en elegant og funktionel løsning til enhver have eller terrasse. Sofaen er skabt med en modulopbygning, der giver dig mulighed for at tilpasse størrelsen og formen efter dine behov, så du kan skabe den perfekte loungesofa til din udendørs oase.

Sofaen er designet med et pulverlakeret stålramme og er flettet med det vejrbestandige og solide Cane-Line Weave®. Dette gør sofaen slidstærk og holdbar, selv under barske vejrforhold. De medfølgende hvide hynder er også skabt med Cane-Line Natté stof, der sikrer en behagelig siddekomfort og nem rengøring.

Med en siddedybde på 60 cm og en siddehøjde på 40 cm er Cane-Line Connect 2-pers. havesofa et behageligt sted at slappe af og nyde det gode vejr. Sofaen måler 77 cm i højden, 153 cm i bredden og 77 cm i dybden, og den kan nemt placeres på terrassen eller i haven.

Obs! Venstrevendt betyder her, at armlænet er på venstre side af dig, når du sidder i sofaen.

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe med venstre modul og hvide hynder er den perfekte blanding af funktionalitet og klassisk design og vil være et smukt og praktisk tilføjelse til enhver udendørs indretning.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Hvid
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Havesofa med baldakin polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med baldakin polyrattan brun

1.592 kr. 2289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med baldakin polyrattan brun:

Vores havesofa i polyrattan er et ideelt sted, hvor du kan slappe af og nyde din fritid nær swimmingpoolen, i din have, på terrassen mv. Med denne elegante udendørssofa kan du vise din påskønnelse for en stilfuld indretning samt en moderne livsstil. Havesofaen har et pulverlakeret stålstel, der er dækket i vejrbestandigt polyrattan, der er let at rengøre. Den er yderst behagelig takket være den tykke og aftagelige sædehynde. Du kan nyde at solbade uden at bekymre dig om at blive blændet, da den er designet med et foldbart tag. Bemærk: Vi anbefaler at tildække sofaen i regn, sne og frost for at forlænge dens levetid. Farve: BrunHyndefarve: CremefarvetMateriale: Polyrattan (polyethylen), stålMateriale, hynde: Stof Mål (uden baldakin): 205 x 62 x 70 cm (B x D x H)Samlet højde med baldakin: 124 cmSædebredde: 195 cmSædedybde: 58 cmSædehøjde fra jorden (med hynde): 23 cmRyglænets højde fra sædet: 47 cmArmlænets højde fra sædet: 47 cmHyndetykkelse: 7 cmAftagelige og vaskbare hyndebetrækMed foldbart tag Montering/samling påkrævet: Ja...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Hjørnemodul til havesofa massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa massivt fyrretræ

530 kr. 644 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa massivt fyrretræ:

Dette hjørnemodul i træ til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Materiale: Massivt fyrretræ (ubehandlet)Mål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (L x B x H)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaHynde medfølger: Nej...

  Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 19 % Bloomingville - Hampton Sofa - Sort - Metal - Havesofa - 2 Pers

Fundet hos Gucca.dk og 1 andre - spar 1.409 kr.

Bloomingville - Hampton Sofa - Sort - Metal - Havesofa - 2 Pers

3.589,95 kr. 4999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bloomingville - Hampton Sofa - Sort - Metal - Havesofa - 2 Pers:

Hampton Sofaen fra Bloomingville er i et enkelt og smukt design Sammensætningen af akacietræ, sort metal, flettet snor og de lyse hynder, skaber et stilfuldt udtryk. Sofaens lette konstruktion gør den let at flytte rundt efter behov, så du kan bruge den i...

  Mærke
 • Bloomingville
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Metal
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul

13.678 kr. 17098 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 2-pers. havesofa i taupe
 • Lavet af pulverlakeret stål
 • Vejrbestandigt Cane-Line Weave® materiale
 • Venstrevendt modul med hynder
 • Mål: H77xB153xD77 cm

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul:

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe, venstre modul er en yderst funktionel og stilfuld loungesofa, der er ideel til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i din have eller terrasse. Sofaen er specielt designet til at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Sofaen er lavet af pulverlakeret stål, der er beskyttet mod vejrets elementer og er dækket af det vejrbestandige og meget solide Cane-Line Weave®. Dette materiale er kendt for sin holdbarhed og styrke og giver en naturlig og varm følelse til sofaen.

Denne sofa er et venstrevendt modul, hvilket betyder, at armlænet er placeret på venstre side, når du sidder i sofaen. Sofaen er udstyret med hynder i enten hvid eller taupe, der er fremstillet med Cane-Line Natté stof. Dette materiale er specielt designet til at give en fantastisk komfort og sikre, at hynderne tørrer hurtigt efter et regnskyl og er nemme at rengøre.

Sofaen har en højde på 77 cm, en bredde på 153 cm og en dybde på 77 cm, og den har en siddehøjde på 40 cm og en siddedybde på 60 cm. Sofaen er i en smuk taupefarve, der passer perfekt til de fleste udendørs omgivelser.

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe, venstre modul er en elegant og funktionel løsning, der vil bidrage til at skabe et hyggeligt og afslappende udendørs miljø. Sofaen er perfekt til at slappe af med venner og familie eller blot nyde en stille stund i solen.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % 2-personers havesofa med hynder polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa med hynder polyrattan grå

1.272 kr. 1674 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa med hynder polyrattan grå:

Denne 2-personers sofa i polyrattan giver dig et stilfuldt siddeområde i din have eller på terrassen. Terrassesofaen er lavet af vandafvisende polyrattan, som er let at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig udendørsbrug. Stålstellet gør den robust og stabil. Konstruktionen er også let i vægt samt let at flytte rundt, så den passer til enhver indretning. Den leveres også med yderst behagelige, tyktpolstrede sædehynder for ultimativ komfort. Polyesterbetrækkene kræver kun lav vedligeholdelse, og de kan tages af og vaskes. Dette produkt er nemt at samle. Bemærk: Vi anbefaler at dække sofaen til i regn-, sne- og frostvejr for længere holdbarhed.Farve: Grå og mørkegrå (hynde) Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stålHyndebetræk: 100 % polyesterMål, sofa: 118 x 65 x 74 cm (B x D x H)Sædebredde: 106 cmSiddedybde: 59 cmSædehøjde fra gulvet uden hynde: 32 cmArmlænets højde fra jorden: 60 cmTykkelse, hynde: 5 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x lænestol4 x hynde...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % 2-personers havesofa med hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa med hynder massivt akacietræ

2.508 kr. 3490 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa med hynder massivt akacietræ:

Denne 2-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Træsofaen har et tidløst lameldesign, og den giver din terrasse, veranda eller have en rustik charme. Udendørssofaen er fremstillet af massivt akacietræ, så den er vejrbestandig og yderst slidstærk. Denne loungesofa giver den bedste komfort, når den kombineres med tykt polstrede hynder. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Hyndefarve: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, hjørnedel: 68 x 68 x 60 cm (B x D x H)Siddehøjde: 30 cmTykkelse, hynde: 6 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % 3-personers havesofa med grå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med grå hynder massivt fyrretræ

1.980 kr. 2748 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med grå hynder massivt fyrretræ:

Denne 3-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Terrassesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne udendørssofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve, hynde: GråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål, hjørnesofa: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, midtersofa: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryg-/sidehynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa1 x midtersofa 3 x sædehynde5 x ryg-/sidehynde...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Bloomingville - Mundo Pudebetræk - Sort - Polyester - 3 Stk

Fundet hos Gucca.dk og 2 andre - spar 279 kr.

Bloomingville - Mundo Pudebetræk - Sort - Polyester - 3 Stk

769,95 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bloomingville - Mundo Pudebetræk - Sort - Polyester - 3 Stk:

Det er en fornøjelse af præsentere dette Mundo pudebetræk fra Bloomingville, der passer til Mundo havesofaen, som vi også har i sortimentet. Betrækkene er vævet i polyester med striber i sort og hvid. Det skal lige bemærkes at betrækket ikke er vandafvi...

  Mærke
 • Bloomingville
 • Farve
 • Hvid
 • Sort
 • Materiale
 • Polyester
 • Size
 • 8 cm
 • 57 cm
 • 154 cm
 • 3 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % Hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan brun

470 kr. 620 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan brun:

Dette trendy hjørnemodul til sofa til udendørs brug har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs.Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Farve: BrunFarve, hynde: CremehvidMateriale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibreMål: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H)Sædemål: 55 x 55 cm (B x D)Sædehøjde fra jorden: 31 cmMål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T)Mål, stor pude: 61 x 38 cm (B x D)Mål, lille pude: 46 x 38 cm (B x D)Justerbare fødderPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde1 x stor pude1 x lille pude...

  Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % 4-personers havesofa med hynder PP-rattan antracitgrå

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med hynder PP-rattan antracitgrå

2.710 kr. 4184 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med hynder PP-rattan antracitgrå:

Denne 4-personers havesofa med hynder er designet til at blive fokuspunktet i din have eller på terrassen. Havesofaen er lavet af polypropylen, hvilket gør den nem at rengøre og velegnet til udendørsbrug. Det ergonomiske ryglæn og de afrundede armlæn giver ekstra siddekomfort. Denne havestol er nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser, takket være den lette konstruktion. Hyndebetrækket er UV-resistent, aftageligt og vaskbart. Bemærk: For at forlænge dine havemøblers levetid anbefaler vi, at du rengør dem regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtskader. Farve: AntracitgråMateriale: 100 % PP (polypropylen) med rattan-lookMål: 240 x 65 x 76 cm (B x D x H)Armlænshøjde fra gulvet: 61 cmSædehøjde fra gulvet: 36 cmTykkelse, hynde: 5 cmUV-resistent Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x 4-personers sofa4 x sædehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Cane-line Hyndesæt til Connect 3 pers. sofa - White Natté

Fundet hos Havemøbelland og 1 andre - spar 17.500 kr.

Cane-line Hyndesæt til Connect 3 pers. sofa - White Natté

5.999 kr. 8499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Modulopbygget design tilpasser behov
 • Vejrbestandigt fletmateriale
 • QuickDry-hynder tørrer hurtigt
 • Stilrent udtryk med hvide hynder
 • Behagelig siddeposition med siddedybde/højde

Længere beskrivelse af Cane-line Hyndesæt til Connect 3 pers. sofa - White Natté:

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe, hynde i hvid er en elegant og tidløs sofa, der er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Sofaen er en del af Connect-serien fra Cane-line, der er kendt for at kombinere funktionelt moduldesign med klassisk flet.

Sofaen er designet til at være modulopbygget, så du kan tilpasse den efter dine behov og ønsker. Det betyder, at du kan tilføje flere moduler til sofaen, hvis du ønsker at skabe en større sofa eller ændre dens form.

Sofaen er fremstillet af høj kvalitet fletmateriale, der er holdbart og vejrbestandigt. Det betyder, at sofaen kan modstå både sol, regn og vind, og at den vil holde sig flot og funktionel i mange år fremover.

Hynderne på sofaen er lavet med Cane-lines QuickDry-system, der gør, at de er tørre efter cirka en time, selv efter kraftigt regnskyl. Hynderne har en hvid farve, der giver et frisk og stilrent udtryk, der passer til de fleste indretninger.

Sofaen har en højde på 64 cm, en bredde på 213 cm og en dybde på 86 cm. Siddedybden og siddehøjden er begge på 30 cm, hvilket giver en behagelig og afslappet siddeposition.

Alt i alt er Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe, hynde i hvid en fantastisk sofa, der kombinerer funktionalitet, stil og komfort på en elegant måde. Hvis du leder efter en sofa til din have, terrasse eller balkon, der vil give dig mange gode stunder i solen, er dette et oplagt valg.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Hvid
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % 2-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt akacietræ

2.554 kr. 2992 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt akacietræ:

Dette loungesæt i træ er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Med dette sofasæt i din have kan du slappe af og bruge tid sammen med din familie og venner. Sofasættet har et stel i massivt akacietræ, så det er stærkt, robust og holdbart, og dets oliefinish gør sofasættet velegnet til udendørsbrug. De aftagelige hynder er tykt polstrede, så de tilbyder glimrende siddekomfort. Møblet skiller sig ud med sit modulære design, da alle dele kan arrangeres og tilpasses efter behov. Dette udendørs møbelsæt bliver med sikkerhed et fokuspunkt i haven eller på terrassen. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve, hynde: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål: 69 x 69 x 62,5 cm (B x D x H)VejrbestandigEgnet til udendørsbrugMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

522 kr. 814 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ:

Dette hjørnemodul til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hjørnesofaen i træ har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Materiale: Massivt fyrretræ (ubehandlet)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnemodul til sofa...

  Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % 3-personers havesofa med hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med hynder massivt akacietræ

3.348 kr. 5136 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med hynder massivt akacietræ:

Denne 3-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Træsofaen har et tidløst lameldesign, og den giver din terrasse, veranda eller have en rustik charme. Udendørssofaen er fremstillet af massivt akacietræ, så den er vejrbestandig og yderst slidstærk. Denne loungesofa giver den bedste komfort, når den kombineres med tykt polstrede hynder. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Hyndefarve: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, hjørne-/midterdel: 68 x 68 x 60 cm (B x D x H)Siddehøjde: 30 cmTykkelse, hynde: 6 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa1 x midtersofa 3 x sædehynde5 x ryghynde...

  Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i hvid

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i hvid

13.678 kr. 17098 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Elegant og funktionel havesofa
 • Vejrbestandigt Cane-Line Weave® materiale
 • Bløde og vejrbestandige hynder
 • Perfekt til afslapning og hygge
 • Skræddersy løsningen efter dine behov

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul m. hynder i hvid:

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe med højre modul og hvide hynder er en elegant og funktionel loungesofa, der er skabt til at give dig den ultimative komfort i din have eller på din terrasse. Sofaen er designet til at skræddersy din løsning, så den passer i både størrelse og form efter dine behov.

Sofaen er opbygget af pulverlakeret stål med det vejrbestandige og solide Cane-Line Weave®. Dette materiale gør sofaen modstandsdygtig over for både sol, regn og vind, og du kan derfor nyde den i mange år fremover. Det flotte taupefarvede stof giver sofaen et moderne og stilfuldt udseende, der vil passe perfekt ind i enhver have eller på enhver terrasse.

Sofaen er udstyret med hvide hynder, der er fremstillet med Cane-Line Natté stof. Dette stof er ikke kun særdeles blødt og behageligt at sidde på, men det er også vejrbestandigt og tørrer hurtigt efter et regnskyl. Hynderne er nemme at rengøre og sikrer, at du altid vil have en behagelig siddeoplevelse i sofaen.

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe med højre modul og hvide hynder har en højde på 77 cm, en bredde på 153 cm og en dybde på 77 cm. Siddedybden er 60 cm, og siddehøjden er 40 cm. Sofaen er perfekt til afslapning og hygge med en god bog eller en kølig drink på en varm sommerdag. Med denne sofa kan du skabe en hyggelig og komfortabel oase i din have eller på din terrasse, hvor du kan nyde livet og slappe af i fulde drag.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Hvid
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % 4-personers havesofa med hynder polyrattan sort

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med hynder polyrattan sort

1.182 kr. 1866 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med hynder polyrattan sort:

Denne stilfulde og behagelige 4-personers havesofa tilbyder et elegant siddeområde i din have eller på terrassen. Loungesofaen er let at rengøre og velegnet til daglig udendørsbrug takket være det vandafvisende polyrattan. Det pulverlakerede stålstel gør sofaen ekstra stabil. Udendørssofaen leveres med tyktpolstrede sædehynder og ryghynder for ultimativ komfort. Polyesterbetrækkene kræver ikke meget vedligeholdelse, og de kan nemt tages af og vaskes. Denne havesofa kan nemt flyttes rundt takket være den lette konstruktion. Bemærk: Vi anbefaler at tildække sofaen i regn, sne og frost.Farve: SortHyndefarve: CremefarvetMateriale: Polyrattan, stålMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, hjørnedel: 60 x 60 x 60 cm (B x D x H)Mål, midterdel: 54 x 60 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 5 cmSædedybde: 57 cmSædehøjde fra gulvet: 32 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa 2 x hjørnesofa4 x sædehynde 6 x ryg-/sidehynde...

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Bloomingville - Mundo Pudebetræk - Brun - Polyester - 3 Stk

Fundet hos Gucca.dk og 1 andre - spar 299 kr.

Bloomingville - Mundo Pudebetræk - Brun - Polyester - 3 Stk

689,95 kr. 989 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bloomingville - Mundo Pudebetræk - Brun - Polyester - 3 Stk:

Mundo Pudebetræk fra Bloomingville er et sæt med 3 pudebetræk til Mundo Loungesofaen Betrækkene er vævet i polyester i en flot sandfarve, og betrækkene kan vaskes ved 30 grader. Vær opmærksom på, at betrækkene ikke har noget fyld. Mål: L154 x H8 x B57...

  Mærke
 • Bloomingville
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyester
 • Size
 • 8 cm
 • 57 cm
 • 154 cm
 • 3 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Midterdel til havesofa med mørkegrå hynder bambus

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdel til havesofa med mørkegrå hynder bambus

682 kr. 990 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdel til havesofa med mørkegrå hynder bambus:

Denne midtersofadel til haven er en glimrende tilføjelse til din have, terrasse eller veranda, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller du blot vil sidde og nyde vejret. Denne udendørssofa er fremstillet af bambus, hvilket gør den robust samt nem at rengøre. De tyktpolstrede sæde- og ryghynder giver ekstra komfort, når du slapper af. Havesofaen er nem at flytte rundt takket være den lette konstruktion. Du kan placere sættet, som du ønsker, takket være det modulære design. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve, hynder: MørkegråMateriale: Bambus, stof (100 % polyester) Mål: 65 x 70 x 60 cm (B x D x H)Sædebredde: 65 cmSædedybde: 65 cmSiddehøjde: 30 cmTykkelse, sædehynde: 5 cmTykkelse, ryghynde: 10 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtersofa 1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort - inkl. hynde i grå

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort - inkl. hynde i grå

18.799 kr. 23499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Sort flettet sofa med grå hynde
 • Vejrbestandigt materiale kræver minimal vedligeholdelse
 • Hynde med QuickDry Foam tørrer hurtigt
 • Tidløst design passer til enhver stil
 • Perfekt til tre personer og udendørsafslapning

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort - inkl. hynde i grå:

Cane-Line Connect 3-pers havesofa i sort med en inkluderet hynde i grå er den perfekte tilføjelse til enhver udendørs oase. Denne sofa er smukt og moderne designet og vil se fantastisk ud i enhver have, på enhver terrasse eller balkon. Sofaen er udført i flet og produceret i Cane-Line Weave®, som er et utroligt vejrbestandigt materiale. Dette gør, at sofaen kræver minimal vedligeholdelse og rengøring og kan stå ude hele året. Det anbefales dog at tilkøbe et cover til at forlænge levetiden på møblet.

Connect 3-pers havesofaen er 213 cm bred, 86 cm dyb og 64 cm høj. Den sorte farve er tidsløs og passer til enhver stil. Hynden i grå er udført i Natté stof med QuickDry Foam, hvilket gør, at den tørrer hurtigt efter et regnskyl. Stoffet er både smuds- og vandafvisende og har en høj lysægthed. Dette gør, at hynden er holdbar og let at vedligeholde.

Denne sofa er perfekt til at slappe af i den friske luft og nyde solskinnet. Den kan rumme tre personer og er behagelig at sidde i takket være hynden i høj kvalitet. Cane-Line Connect 3-pers havesofa er et stilfuldt og praktisk valg, der vil give dig mange hyggelige timer udendørs.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Grå
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Havesofa polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa polyrattan brun

3.192 kr. 3504 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa polyrattan brun:

Dette sofasæt i rattan kombinerer stil og funktionalitet, og det bliver fokuspunktet i haven eller på terrassen! Hele møbelsættet er designet til udendørs brug året rundt. Loungesættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandtætte polyrattan. Sofasættet har et robust, pulverlakeret stålstel, som er meget holdbart. Det er også let i vægt og opdelt i moduler, hvilket gør det fleksibelt og nemt at flytte rundt i forhold til dine behov. Dette multifunktionelle sæt kan anvendes som en 2-personers sofa, 2-personers sovesofa eller som 2-personers sofa med skammel, som passer til ethvert behov. Ryglænet kan klappes ned, så det er nemt at lave sofaen om til en seng. Derudover kan skamlen opbevares under sofaen og er dermed pladsbesparende, når det ikke er i brug. Dette sæt leveres med yderst komfortable og tykt polstrede sæde- og ryghynder. Hyndebetrækkene kan tages af og vaskes. Pakken inkluderer en 2-personers sofa, en skammel og tre hynder. Bemærk: Vi anbefaler at dække sættet til i regn, sne og frost.Farve, rattan: BrunFarve, hynde: CremehvidMateriale: Pulverlakeret stålstel + polyrattanMateriale, hyndebetræk: 100 % polyesterTykkelse, hynde: 5 cmMål, sofa (udslået): 123 x 117 x 66 cm (B x D x H)Mål, sofa (ikke udslået): 123 x 62 x 86 cm (B x D x H)Sædebredde: 108 cmSædedybde: 60 cmSædehøjde fra gulvet: 34 cmArmlænshøjde fra jorden: 66 cmMål, skammel: 109 x 63 x 31 cm (L x B x H)Skamlen kan anvendes individuelt eller opbevares under sofaenPakken indeholder:1 x 2-personers sofa1 x skammel1 x ryghynde2 x sædehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Hjørnedel til havesofa med hynder massivt fyrretræ sort

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnedel til havesofa med hynder massivt fyrretræ sort

864 kr. 1026 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedel til havesofa med hynder massivt fyrretræ sort:

Denne hjørnehavesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne udendørs hjørnesofa også et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: SortHyndefarve: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryg-/sidehynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryg-/sidehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 42 % Midtermodul til havesofa med hynder polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med hynder polyrattan grå

462 kr. 800 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med hynder polyrattan grå:

Slap af, og nyd din fritid med dette trendy midtermodul til haven! Det kan opfylde forskellige kriterier, når det kombineres med andre siddeløsninger. Robust stel: Denne terrassesofa har et robust, pulverlakeret stålstel og forkromede plastikfødder, så den er yderst slidstærk.Materiale i høj kvalitet: Midtermodulet er designet med vandtæt polyrattan, hvilket gør det slidstærkt, let at rengøre og velegnet til daglig udendørs brug.Modulært design: Det modulære design gør det muligt at placere midtermodulet, som du har lyst. Du kan også kombinere det med andre moduler efter behov.Komfortable hynder og puder: De tykt polstrede og aftagelige hynder og puder giver optimal komfort i dit uderum. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: GråFarve, hynder: MørkeblåMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, plastikMateriale, hynde/pude: Stof (100 % polyester)Mål, midtermodul: 70 x 70 x 60,5 cm (L x B x H)Sædedybde: 63 cmSædehøjde fra gulvet: 30 cmMål, sædehynde: 70 x 63 x 6 cm (L x B x T)Mål, rygpude: 70 x 40,5 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midterdel1 x sædehynde1 x rygpude...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort

11.840 kr. 14800 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Smuk og moderne havesofa
 • Vejrbestandigt materiale
 • Rummelig til tre personer
 • Elegant sort farve
 • Tilkøb cover og hynde for længere levetid

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort:

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort er en smuk og moderne havesofa, der er designet til at være tidløs. Sofaen er lavet i et flettet design og er produceret i Cane-Line Weave®, som er et utroligt vejrbestandigt materiale. Dette betyder, at sofaen kan stå ude hele året rundt og kræver minimal vedligeholdelse og rengøring.

Sofaen er rummelig og kan rumme op til tre personer på én gang. Den har en bredde på 213 cm, en dybde på 86 cm og en højde på 64 cm. Farven på sofaen er sort, hvilket giver den et elegant og stilfuldt udseende, der passer godt ind i enhver have eller terrasse.

For at forlænge levetiden på din Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort anbefales det at tilkøbe et cover til den. Dette vil beskytte sofaen mod vind, vejr og solens skadelige stråler og forlænge dens levetid.

Du kan også tilkøbe en hynde til din sofa, der er udført i Natté stof med QuickDry Foam. Dette materiale gør, at hynden tørrer hurtigt efter et regnskyl, og det er både smuds- og vandafvisende. Hynden har også en høj lysægthed, så farverne vil holde sig smukke og klare i lang tid.

Alt i alt er Cane-Line Connect 3-pers havesofa - Sort en fantastisk tilføjelse til enhver have eller terrasse. Den er ikke kun smuk og elegant i sit design, men den er også praktisk og vejrbestandig, hvilket gør den til et godt valg for enhver, der ønsker at investere i en havesofa, der vil holde i mange år.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Midtermodul til havesofa massivt fyrretræ gyldenbrun

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa massivt fyrretræ gyldenbrun

646 kr. 1078 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa massivt fyrretræ gyldenbrun:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: GyldenbrunMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaHynde medfølger: Nej...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % 2-personers havesofa med hynder sort polyrattan

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa med hynder sort polyrattan

896 kr. 1086 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa med hynder sort polyrattan:

Denne topersonerssofa i polyrattan giver dig et elegant siddeområde i din have eller på terrassen. Vores havesofa er nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandtætte polyrattan. Den udendørs sofa har et robust, pulverlakeret stålstel, hvilket er yderst holdbart. Den er også let i vægt, hvilket gør den nem at flytte rundt. Tykke, aftagelige sædehynder er inkluderet for at give den bedste siddekomfort. Vores sofa i polyrattan kan let flyttes rundt for at passe til enhver indretning! Pakken indeholder 1 topersoners sofa og 2 sædehynder. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker sofaen til i regn-, sne- og frostvejr. Farve: Sort Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel Hyndemateriale: 100 % polyesterbetræk med skumfyld Mål: 100 x 56 x 85 cm (B x D x H) Sædebredde: 94 cm Sædedybde: 40 cm Sædehøjde fra gulvet: 42 cm Armlænshøjde fra gulvet: 67 cmTykkelse, hynde: 5 cm Aftageligt hyndebetræk Pakken indeholder:1 x lænestol2 x sædehyndeStof: Polyester: 100%...

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Hjørnemodul til havesofa med grønne hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med grønne hynder massivt akacietræ

858 kr. 1198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med grønne hynder massivt akacietræ:

Nyd din fritid ved hjælp af dette hjørnemodul i træ til havesofa. Denne havesofa passer perfekt til både dit indendørs- og udendørsområde. Massivt akacietræ: Dette havemøbel er fremstillet af massivt akacietræ. Massivt akacietræ er et smukt og naturligt materiale. Det er et tropisk hårdttræ, som er tæt, robust og slidstærkt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør sofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnesofa:Materiale: Massivt akacietræ med oliefinishMål: 70,5 x 70,5 x 65 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 29 cmMaks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve, hynde: Grøn Materiale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, ryghynde: 100 % bomuldsfibreFyldmateriale, sædeynde: Skum, bomuldsfibreMål, sædehynde: 68 x 68 x 6 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 58 x 45 x 15 cm / 68 x 45 x 15 cm (L x B x T)Pakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grøn
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, taupe hynde

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, taupe hynde

8.158 kr. 10198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, taupe hynde:

Denne 2-personers sofa til haven fra Cane-line har samme elegance, lethed og udseende, som de øvrige løsninger fra Breeze-serien. Anvend 2-personers sofaen som "stand-alone" eller kombinér den med andre produkter fra Cane-line. Om Breeze-serien...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % 4-personers havesofa med hynde massivt akacietræ cremefarvet

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med hynde massivt akacietræ cremefarvet

3.034 kr. 4488 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med hynde massivt akacietræ cremefarvet:

Denne 4-personers havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Træsofaen har et tidløst design og føjer en rustik charme til din terrasse, altan, have eller selv dit indendørsområde. Sofasættet har et stel i massivt akacietræ, så det er stærkt, robust og holdbart, og dets oliefinish gør sofasættet velegnet til udendørsbrug. De aftagelige sæde- og ryghynder er tyktpolstrede, så de tilbyder glimrende siddekomfort. Møblet skiller sig ud med sit modulære design, da alle dele kan arrangeres og tilpasses efter behov.Farve, hynde: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål, hjørnesofa: 70 x 70 x 60 cm (B x D x H)Mål, midtersofa: 68 x 70 x 60 cm (B x D x H)VejrbestandigtVelegnet til udendørs brugMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midterdel2 x hjørnedel til sofa4 x sædehynde6 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Creme
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Midtermoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan grå

976 kr. 1804 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan grå:

Disse trendy midtermoduler til havesofaer har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs.Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Farve: GråFarve, hynde: AntracitgråMateriale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibreMål, hver: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H)Mål, sæde: 63 x 55 cm (B x D)Sædehøjde fra jorden: 31 cmMål, sædehynde: 63 x 55 x 3 cm (B x D x T)Mål, pude: 68 x 37 cm (B x D)Justerbare fødderPakken indeholder:2 x midterdel2 x sædehynde2 x pude...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, hvid hynde

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, hvid hynde

8.158 kr. 10198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, hvid hynde:

Denne 2-personers sofa til haven fra Cane-line har samme elegance, lethed og udseende, som de øvrige løsninger fra Breeze-serien. Anvend 2-personers sofaen som "stand-alone" eller kombinér den med andre produkter fra Cane-line. Om Breeze-serien...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Lansing 2-personers havesofa - taupe

Fundet hos erling-christensen.dk og 6 andre - spar 2.799 kr.

Cane-Line Lansing 2-personers havesofa - taupe

5.999 kr. 7499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-Line Lansing 2-personers havesofa - taupe:

Cane-Line Lansing 2-pers havesofa - Taupe Lansing 2-personers havesofa fra Cane-line er designet med inspiration fra den klassiske kurvesofa. Træk sofaen hen til spisebordet på terrassen og sid godt under middagen i det fri eller placér sofaen i skyggen u...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Grå
 • Hvid
 • Lysegrå
 • Sort
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-line Hynde til Breeze 2-pers. Sofa - Black Natté

Fundet hos Havemøbelland og 1 andre - spar 8.999 kr.

Cane-line Hynde til Breeze 2-pers. Sofa - Black Natté

1.199 kr. 10198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-line Hynde til Breeze 2-pers. Sofa - Black Natté:

Hynde til Breeze 2-personers Sofa Fremstillet i Cane-line Sunbrella® Natté. Et unikt materiale produceret af Sunbrella til Cane-line. Sunbrella® Natté kombinerer styrken af normalt all weather stof med den behagelige blødhed fra det traditionelle Sunbr...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Hjørnemodul til havesofa med lysegrå hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med lysegrå hynder massivt akacietræ

1.024 kr. 1230 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med lysegrå hynder massivt akacietræ:

Nyd din fritid ved hjælp af dette hjørnemodul i træ til havesofa. Denne havesofa passer perfekt til både dit indendørs- og udendørsområde. Massivt akacietræ: Dette havemøbel er fremstillet af massivt akacietræ. Massivt akacietræ er et smukt og naturligt materiale. Det er et tropisk hårdttræ, som er tæt, robust og slidstærkt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør sofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnesofa:Materiale: Massivt akacietræ med oliefinishMål: 70,5 x 70,5 x 65 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 29 cmMaks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve, hynde: Lysegrå Materiale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, ryghynde: 100 % bomuldsfibreFyldmateriale, sædeynde: Skum, bomuldsfibreMål, sædehynde: 68 x 68 x 6 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 58 x 45 x 15 cm / 68 x 45 x 15 cm (L x B x T)Pakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Lysegrå
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå

7.199 kr. 8999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå:

Denne 2-personers sofa til haven fra Cane-line har samme elegance, lethed og udseende, som de øvrige løsninger fra Breeze-serien. Anvend 2-personers sofaen som "stand-alone" eller kombinér den med andre produkter fra Cane-line. Om Breeze-serien...

  Mærke
 • Cane-Line
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ sort

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 23 kr.

Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ sort

912 kr. 1192 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ sort:

Denne hjørnesofa i træ er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnedelene er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør dem robuste og stabile. Disse træsofaer har desuden et modulært design, hvilket gør dem fleksible og lette at flytte rundt, så de passer til enhver indretning. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: SortMateriale: Massivt fyrretræMål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (L x B x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Hjørnemodul til havesofa med cremehvide hynder bambus

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med cremehvide hynder bambus

886 kr. 1056 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med cremehvide hynder bambus:

Nyd en kop kaffe eller te i det gode vejr i dit uderum med denne elegante hjørnesofa i bambus til haven! Slidstærkt materiale: Bambus er kendt for sin fleksibilitet og hårdhed. Bambusmøbler er et godt valg, hvis du ønsker robuste udendørsmøbler fremstillet af naturlige materialer.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Farve, hynde: CremehvidMateriale: Bambus med en naturlig finishMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Materiale, hyndefyld: SkumMål: 69 x 69 x 65 cm (B x D x H)Mål, sæde: 65 x 65 cm (B x D)Armlænshøjde fra jorden: 65 cmSædehøjde fra gulvet: 30 cmMål, sædeynde: 65 x 65 x 5 cm (B x D x T)Mål, ryghynde (stor): 65 x 40 x 10 cm (B x D x T)Mål, ryghynde (lille): 55 x 40 x 10 cm (B x D x T)Pakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde1 x ryghynde (stor)1 x ryghynde (lille)...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Hjørnemodul til havesofa med grønne hynder bambus

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med grønne hynder bambus

632 kr. 1034 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med grønne hynder bambus:

Nyd en kop kaffe eller te i det gode vejr i dit uderum med denne elegante hjørnesofa i bambus til haven! Slidstærkt materiale: Bambus er kendt for sin fleksibilitet og hårdhed. Bambusmøbler er et godt valg, hvis du ønsker robuste udendørsmøbler fremstillet af naturlige materialer.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Farve, hynde: GrønMateriale: Bambus med en naturlig finishMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Materiale, hyndefyld: SkumMål: 69 x 69 x 65 cm (B x D x H)Mål, sæde: 65 x 65 cm (B x D)Armlænshøjde fra jorden: 65 cmSædehøjde fra gulvet: 30 cmMål, sædeynde: 65 x 65 x 5 cm (B x D x T)Mål, ryghynde (stor): 65 x 40 x 10 cm (B x D x T)Mål, ryghynde (lille): 55 x 40 x 10 cm (B x D x T)Pakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde1 x ryghynde (stor)1 x ryghynde (lille)...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grøn
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 4 % 2-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt teaktræ

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt teaktræ

2.364 kr. 2468 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa med cremefarvede hynder massivt teaktræ:

Denne 2-personers havesofa skiller sig ud med sit elegante design og bløde hynder, så den er et glimrende supplement til din have eller terrasse, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller du blot vil nyde vejret. Dette møbel er fremstillet af yderst slidstærkt teaktræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin enestående styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler sammenlignet med andre træsorter. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du ønsker at købe langtidsholdbare havemøbler. De tykt polstrede sæde- og ryghynder giver den bedste komfort. Den slebne overflade er nem at rengøre med en fugtig klud. Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så det er nemt at skabe forskellige opstillinger efter behov. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve, hynde: CremefarvetMateriale: Fintslebet teaktræ med vandbaseret finish + stof (100 % polyester) Mål, hjørnedel (hver del): 66 x 66 x 60 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden: 31 cmSædemål (hvert sæde): 62,5 x 62,5 cm (B x D) Tykkelse, sædehynde: 5 cmTykkelse, ryghynde: 15 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Teaktræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 42 % 2-personers havesofa m. hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa m. hynder massivt fyrretræ

908 kr. 1569 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa m. hynder massivt fyrretræ:

Denne 2-personers havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Sofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne træsofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: GråMateriale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnemodul til sofa2 x sædehynde4 x ryg-/sidehynde...

  Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % 3-personers havesofa med hynder polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med hynder polyrattan brun

1.372 kr. 2118 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med hynder polyrattan brun:

Slap af med din familie og venner i dit uderum med denne 3-personers havesofa! Slidstærkt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Stabilt stel: De pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil.Komfortable siddepladser: Havesofaens tykt polstrede og aftagelige hynder er yderst komfortable, og de tilbyder en ekstra komfortabel siddeoplevelse.Fleksibelt design: Sofaen er særdeles fleksibel og let at flytte rundt takket være den lette konstruktion og det modulære design. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Farve: BrunFarve, hynde: CremehvidMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stålMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Materiale, hyndefyld: SkumMål: 176 x 64 x 60,5 cm (B x D x H)Mål, sæde: 53,5 x 62 cm (B x D)Sædehøjde fra gulvet: 36 cmArmlænets højde fra gulvet: 55 cmMål, sædehynde: 62 x 52 x 3,5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 52 x 38 cm (L x B)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgPakken indeholder:1 x 3-personers sofa3 x sædehynde3 x ryghynde...

  Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % 3-personers havesofa med hynder polyrattan sort

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med hynder polyrattan sort

1.346 kr. 1958 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med hynder polyrattan sort:

Denne stilfulde og behagelige 3-personers havesofa tilbyder et elegant siddeområde i din have eller på terrassen. Loungesofaen er let at rengøre og velegnet til daglig udendørsbrug takket være det vandafvisende polyrattan. Det pulverlakerede stålstel gør sofaen ekstra stabil. Udendørssofaen leveres med tyktpolstrede sædehynder og ryghynder for ultimativ komfort. Polyesterbetrækkene kræver ikke meget vedligeholdelse, og de kan nemt tages af og vaskes. Denne havesofa kan nemt flyttes rundt takket være den lette konstruktion. Bemærk: Vi anbefaler at tildække sofaen i regn, sne og frost.Farve: SortHyndefarve: CremefarvetMateriale: Polyrattan, stålMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, hjørnedel: 60 x 60 x 60 cm (B x D x H)Mål, midterdel: 54 x 60 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 5 cmSædedybde: 57 cmSædehøjde fra gulvet: 32 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtersofa 2 x hjørnesofa3 x sædehynde5 x ryg-/sidehynde...

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % 3-personers havesofa massivt fyrretræ sort

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 23 kr.

3-personers havesofa massivt fyrretræ sort

1.588 kr. 2198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa massivt fyrretræ sort:

Denne 3-personers havesofa er et glimrende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Sofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har havesofaen i træ et modulært design, der gør den fuldstænding fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: SortMateriale: Massivt fyrretræMål, midtersofa (hver): 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:3 x midtersofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % 4-personers havesofa med antracitgrå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med antracitgrå hynder massivt fyrretræ

2.740 kr. 3112 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med antracitgrå hynder massivt fyrretræ:

Denne 4-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Terrassesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne udendørssofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: GråHyndefarve: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:4 x midtersofa 4 x sædehynde 4 x ryghynde...

  Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul m. taupe hynder

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul m. taupe hynder

12.558 kr. 15698 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • -2-pers. havesofa i taupe
 • -Pulverlakeret stål med Cane-Line Weave®
 • -Venstre modul med armlæn
 • -Natté stof i taupe hynder
 • -153 cm bredde, 77 cm højde

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, venstre modul m. taupe hynder:

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe, venstre modul med taupe hynder er en elegant og funktionel loungesofa, der er perfekt til udendørs brug. Sofaen er opbygget af pulverlakeret stål, som er dækket af det vejrbestandige og holdbare Cane-Line Weave®. Dette gør sofaen både robust og let at vedligeholde.

Connect loungesofaen er et modulsystem, der giver dig mulighed for at tilpasse din løsning, så den passer til dine behov. Dette venstre modul har et armlæn på venstre side af dig, når du sidder i sofaen. Sofahynderne er fremstillet af Cane-Line Natté stof i taupe, som giver en fantastisk komfort og sikrer, at hynderne tørrer hurtigt efter et regnskyl og er nemme at rengøre.

Connect loungesofaen er designet til to personer og har en bredde på 153 cm, en dybde på 77 cm og en højde på 77 cm. Siddedybden og siddehøjden er henholdsvis 60 cm og 40 cm, hvilket giver en behagelig siddeoplevelse.

Denne sofa er perfekt til afslapning på terrassen eller i haven og er en stilfuld og praktisk tilføjelse til ethvert udendørsområde.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Midtersæde til havesofa med hynder polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK

Midtersæde til havesofa med hynder polyrattan brun

556 kr. 871 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtersæde til havesofa med hynder polyrattan brun:

Dette trendy midtersæde til havesofa er et glimrende valg, når du vil nyde en hyggelig stund inde eller ude. Det kombinerer stil og funktionalitet på perfekt vis. Dette midtersæde til terrassesofa har et robust, pulverlakeret stålstel og forkromede plastikfødder, hvilket gør det yderst slidstærkt. Havesofaen er designet med vandtæt polyrattan, hvilket gør den slidstærk og velegnet til daglig udendørs brug. Denne havesofa er let at flytte rundt takket være den lette konstruktion. De tykt polstrede og aftagelige hynder er yderst komfortable. Det modulære design gør det muligt at arrangere og kombinere det med andre moduler, så det passer til dine behov. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: BrunFarve, hynde: CremefarvetMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, plastik Materiale, hynde/pude: Stof (100 % polyester)Mål, midtersæde: 70 x 70 x 60,5 cm (L x B x H)Sædedybde: 63 cmSiddehøjde: 30 cmMål, sædehynde: 70 x 63 x 6 cm (L x B x T)Mål, rygpude: 70 x 40,5 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtersofa 1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 19 % Midtermodul til havesofa med hynde polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med hynde polyrattan grå

462 kr. 573 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med hynde polyrattan grå:

Dette trendy midtermodul til sofa til udendørs brug har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs.Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Farve: GråFarve, hynde: AntracitgråMateriale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibreMål: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H)Mål, sæde: 63 x 55 cm (B x D)Sædehøjde fra jorden: 31 cmMål, sædehynde: 63 x 55 x 3 cm (B x D x T)Mål, pude: 68 x 37 cm (B x D)Justerbare fødderPakken indeholder:1 x midterdel1 x sædehynde1 x pude...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % 2-personers havesofa m. hynder massivt fyrretræ hvid

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa m. hynder massivt fyrretræ hvid

878 kr. 1284 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa m. hynder massivt fyrretræ hvid:

Denne 2-personers havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Sofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne træsofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, sofa: HvidFarve, hynde: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnemodul til sofa2 x sædehynde4 x ryg-/sidehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Hvid
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Hjørnedel til havesofa med cremefarvede hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnedel til havesofa med cremefarvede hynder massivt fyrretræ

742 kr. 1208 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedel til havesofa med cremefarvede hynder massivt fyrretræ:

Denne hjørnedel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: GyldenbrunFarve, hynde: CremefarvetMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Hjørnedel til havesofa med hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnedel til havesofa med hynder massivt akacietræ

1.074 kr. 1268 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedel til havesofa med hynder massivt akacietræ:

Denne hjørnesofadel til haven vil være en glimrende tilføjelse til din have, terrasse eller veranda, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller du blot vil sidde og nyde vejret. Denne sofadel er fremstillet af massivt akacietræ med en oliefinish, så den er slidstærk og stabil. Den bliver et blikfang takket være sit karakteristiske rebdesign i ryglænet. De tyktpolstrede og aftagelige sæde- og ryghynder giver den bedste komfort. Sofaen er fleksibel og let at flytte rundt takket være dens modulære design. Du kan kombinere den med andre modulsegmenter, så du kan skabe dit eget loungesæt til haven.Hyndefarve: CremefarvetFarve, reb: SortMateriale, sofa: Massivt akacietræ med oliefinish, rebMål: 65 x 65 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 6 cmTykkelse, ryghynde: 10 cmKan opstilles i forskellige konfigurationer for at passe til dine behov og den tilgængelige plads Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Havesofa med hynder polyrattan sort

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med hynder polyrattan sort

392 kr. 664 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med hynder polyrattan sort:

Denne havesofa kombinerer stil og funktionalitet og er designet til udendørsbrug året rundt. Udendørssofaen er let i vægt, slidstærk og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige polyrattan. Havesædet har et robust, pulverlakeret stålstel, som er yderst holdbart. Denne sofa til haven er særligt designet til at være en del af et loungesæt, men det kan også bruges som et sæde for sig selv. Du kan kombinere den med andre modulsegmenter såsom et sofabord, en hjørnesofa og en midtersofa for at skabe dit eget personlige loungesæt. De tyktpolstrede og aftagelige hynder er yderst komfortable. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: SortHyndefarve: CremefarvetMateriale: Polyrattan, stålMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, sofa: 60 x 60 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 5 cmSædedybde: 57 cmSædehøjde fra gulvet: 32 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x havesofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Havesofa med hynder polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med hynder polyrattan grå

394 kr. 710 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med hynder polyrattan grå:

Denne havesofa kombinerer stil og funktionalitet og er designet til udendørsbrug året rundt. Udendørssofaen er let i vægt, slidstærk og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige polyrattan. Havesædet har et robust, pulverlakeret stålstel, som er yderst holdbart. Denne sofa til haven er særligt designet til at være en del af et loungesæt, men det kan også bruges som et sæde for sig selv. Du kan kombinere den med andre modulsegmenter såsom et sofabord, en hjørnesofa og en midtersofa for at skabe dit eget personlige loungesæt. De tyktpolstrede og aftagelige hynder er yderst komfortable. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: GråHyndefarve: AntracitgråMateriale: Polyrattan, stålMateriale, hynde: Stof (100 % polyester)Mål, sofa: 60 x 60 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 5 cmSædedybde: 57 cmSædehøjde fra gulvet: 32 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x havesofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Strington 2-pers. havesofa - Mørkegrå & teak m. hynde

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Strington 2-pers. havesofa - Mørkegrå & teak m. hynde

15.199 kr. 18999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 2-personers sofa i mørkegrå og teak
 • Ideel til mindre uderum
 • Robust materiale og teaktræ
 • Quickdry & Airflow hyndesystem
 • Siddedybde og siddehøjde på 40 cm

Længere beskrivelse af Cane-Line Strington 2-pers. havesofa - Mørkegrå & teak m. hynde:

Cane-Line Strington 2-pers. havesofa i mørkegrå og teak med hynde er en smuk og kompakt sofa til to personer, som er ideel til mindre uderum. Sofasædet er lavet af det robuste materiale Cane-Line Soft Rope®, som ikke falmer i stolen, og understellet er lavet af teaktræ. Sofaen har også loungestole i samme serie.

Den medfølgende grå hynde er designet med Cane-Line Quickdry & Airflow-systemet, som giver en fantastisk god komfort og sikrer, at hynderne tørrer hurtigt efter et regnskyl. Siddedybden og siddehøjden på sofaen er 40 cm, og dens mål er 85 cm i højden, 135 cm i bredden og 85 cm i dybden.

Cane-Line Strington 2-pers. havesofa er et elegant og moderne valg til enhver have eller udendørs område. Med dens solide konstruktion og holdbare materialer kan du nyde denne sofa i mange år fremover og skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i din udendørs oase.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Teaktræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Havesofa polyrattan og massivt eukalyptustræ

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa polyrattan og massivt eukalyptustræ

506 kr. 869 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa polyrattan og massivt eukalyptustræ:

Denne havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Denne sofa har et pulverlakeret stålstel, der er dækket med polyrattan, så den er robust og let at rengøre. Benene i massivt eukalyptustræ bidrager til dens robusthed og stabilitet. Hynderne giver ekstra komfort, når du slapper af. Hyndebetrækkene er forsynet med lynlåse, så de kan nemt tages af og vaskes. Takket være den lette konstruktion i polyrattan kan du nemt flytte rundt på den. Du kan kombinere den med andre modulsegmenter , så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven. Vigtig bemærkning: Vi anbefaler at tildække stolen i regn-, sne- og frostvejr for at forlænge levetiden.Farve: SortHyndefarve: CremefarvetMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, massivt eukalyptustræ med en oliefinish Materiale, hynde: 100 % polyester Produktmål: 72,5 x 64,5 x 67 cm (B x D x H)Sædebredde: 55,5 cmSiddedybde: 55,5 cmSædehøjde fra gulvet: 32 cmTykkelse, sædehynde: 5 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x lænestol1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe

11.840 kr. 14800 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 3-personers udendørs havesofa
 • Modulopbygning til skræddersyet design
 • QuickDry-system til hurtig tørring
 • Elegant taupe farve
 • Holdbar og komfortabel fletkonstruktion

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe:

"Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe" er en stilfuld og tidløs sofa i flet, der er designet til at give dig den ultimative udendørs oplevelse. Sofaen har en modulopbygning, der giver dig mulighed for at skræddersy den efter dine behov og ønsker, hvad enten du vil have en stor eller lille sofa. Sofaen er lavet af højkvalitetsmaterialer, der gør den både holdbar og komfortabel.

QuickDry-systemet fra Cane-line sikrer, at hynderne tørrer hurtigt efter en regnbyge, så du ikke behøver bekymre dig om at tage dem ind i dårligt vejr. "Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe" er perfekt til udendørs brug, men kan også bruges indendørs for at tilføje en ekstra dimension til din indretning.

Sofaen er 64 cm høj, 213 cm bred og 86 cm dyb og har en siddehøjde på 30 cm. Siddedybden er også 30 cm, hvilket giver en behagelig og afslappet siddeoplevelse. Taupe-farven på sofaen er elegant og passer til de fleste udendørs farveskemaer.

Kort sagt, "Cane-Line Connect 3-pers havesofa - taupe" er en sofistikeret og alsidig sofa, der vil tilføje både stil og funktionalitet til dit udendørs rum.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Hjørnemodul til havesofa med hynder 2 stk. massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med hynder 2 stk. massivt fyrretræ

1.014 kr. 1636 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med hynder 2 stk. massivt fyrretræ:

Disse hjørnedele til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofamodulerne er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør dem solide og stabile. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Hjørnesofaen i træ har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle indretninger. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: Antracitgrå Materiale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål, hjørnesofa (hver del): 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T) Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T) Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder: 2 x hjørnemodul til sofa 2 x sædehynde 4 x ryg-/sidehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Havesofa med røde hynder træpaller fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med røde hynder træpaller fyrretræ

888 kr. 1040 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med røde hynder træpaller fyrretræ:

Vores pallesofa vil være et ideelt valg for dig, når du vil slappe af og nyde vejret. Med et tidløst palledesign vil træsofaen føje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Loungesofaen er fremstillet af imprægneret fyrretræ, så den er slidstærk og vejrbestandig. Denne terrassesofa har en massiv konstruktion og kræver ikke meget vedligeholdelse. Vores 2-personers havesofa leveres med bløde og tykt polstrede hynder, så den giver den bedste komfort. Havesofaen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, så små uregelmæssigheder kan forekomme.Farve, hynde: RødMateriale: Naturfarvet imprægneret fyrretræProduktmål: 110 x 66 x 65 cm (B x D x H)Sædebredde: 100 cmSædedybde: 50 cmSædehøjde fra jorden (uden hynde): 25 cmTykkelse, hynde: 10 cmEgnet til både udendørs og indendørs brugPakken indeholder en 2-personers sofa med aftagelige sæde- og ryghynderStof: Polyester: 100%...

  Farve
 • Rød
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Hjørnedel til havesofa med grå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 23 kr.

Hjørnedel til havesofa med grå hynder massivt fyrretræ

696 kr. 1028 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedel til havesofa med grå hynder massivt fyrretræ:

Denne hjørnedel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid. Farve, hynde: Grå Materiale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T) Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T) Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 1 x sædehynde 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

540 kr. 814 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ:

Hjørnehavesofaen er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har hjørnesofaen i træ også et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Hvid Materiale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Hjørnedel til havesofa med cremehvide hynder bambus

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 22 kr.

Hjørnedel til havesofa med cremehvide hynder bambus

922 kr. 1316 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnedel til havesofa med cremehvide hynder bambus:

Denne havehjørnesofa er en glimrende tilføjelse til din have, terrasse eller veranda, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller du blot vil sidde og nyde vejret. Denne udendørssofa er fremstillet af bambus, hvilket gør den robust samt nem at rengøre. De tyktpolstrede sæde- og ryghynder giver ekstra komfort, når du slapper af. Havesofaen er nem at flytte rundt takket være den lette konstruktion. Du kan placere sættet, som du ønsker, takket være det modulære design. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Hyndefarve: Cremefarvet Materiale: Bambus, stof (100 % polyester) Mål: 70 x 70 x 60 cm (B x D x H) Sædebredde: 65 cm Sædedybde: 65 cm Siddehøjde: 30 cm Tykkelse, sædehynde: 5 cm Tykkelse, ryghynde: 10 cm Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 1 x sædehynde 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Hjørnemodul til havesofa cremefarvede hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa cremefarvede hynder massivt fyrretræ

942 kr. 1274 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa cremefarvede hynder massivt fyrretræ:

Denne hjørnedel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Hjørnemodulet har desuden et modulært design, hvilket gør det fleksibelt og nemt at flytte rundt, så det passer til alle omgivelser. Du kan kombinere det med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: CremefarvetMateriale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) + stof (100 % polyester)Mål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryg-/sidehynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryg-/sidehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Midterdele til havesofa 2 stk. med creme hynde massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdele til havesofa 2 stk. med creme hynde massivt fyrretræ

1.546 kr. 2630 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdele til havesofa 2 stk. med creme hynde massivt fyrretræ:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: GyldenbrunFarve, hynde: CremefarvetMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midterdel2 x sædehynde2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Creme
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % 4-personers havesofa med mørkegrå hynder akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

4-personers havesofa med mørkegrå hynder akacietræ

3.618 kr. 4564 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 4-personers havesofa med mørkegrå hynder akacietræ:

Udsmyk din have og gør den til et indbydende sted at sidde og nyde dine omgivelser! Denne 4-personers havesofa i træ er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde fritiden med dine venner eller familie i haven, på terrassen eller altanen. Udendørssofaen er omhyggeligt fremstillet af massivt akacietræ, hvilket gør den robust, slidstærk og egnet til udendørsbrug. De tyktpolstrede sæde- og ryghynder giver ekstra komfort, når du slapper af. Den oliebehandlede overflade er let at rengøre med en fugtig klud. Bemærk: For at forlænge dine havemøblers levetid anbefaler vi, at du rengør dem regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtskader. Farve, hynder: MørkegråMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål, midtersofa (med 1 armlæn): 70 x 65 x 60 cm (B x D x H)Mål, midtersofa: 61 x 63 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 10 cmTykkelse, ryghynde: 10 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa (med 1 armlæn)2 x midtersofa 4 x sædehynde 4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % 2-personers havesofa massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa massivt akacietræ

1.432 kr. 1994 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa massivt akacietræ:

Denne havesofa i træ har et praktisk og rustikt design, og den vil virkelig forskønne dit udendørsområde. Sofaen er særdeles holdbar takket være det massivt akacietræ, og den er derfor egnet til udendørsbrug. Udendørsmøblet har et karakteristisk rebdesign, så den vil med sikkerhed være et blikfang. Havebænken er desuden let i vægt samt nem at flytte rundt. De tyktpolstrede hynder sikrer dig god siddekomfort. Du vil med sikkerhed nyde din fritid på denne skønne sofa!Farve: Naturlig træfarve + sort (reb)Materiale: Massivt akacietræ + rebHyndemateriale: 100 % polyesterMål: 122 x 65 x 60 cm (B x D x H)Sædedybde: 63 cmSædehøjde: 30 cm Sædehøjde (inklusiv hynde): 35 cm Mål, sædehynde: 57 x 63 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 57 x 35 x 10 cm (L x B x T)Med karakteristisk rebdesign...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % 3-personers havesofa med hynde massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med hynde massivt akacietræ

2.142 kr. 2756 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med hynde massivt akacietræ:

Denne 3-personers havesofa i træ er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Træsofaen har et tidløst design og føjer en rustik charme til din terrasse, altan, have eller selv dit indendørsområde. Sofasættet har et stel i massivt akacietræ, så det er stærkt, robust og holdbart, og dets oliefinish gør sofasættet velegnet til udendørsbrug. De aftagelige sæde- og ryghynder er tyktpolstrede, så de tilbyder glimrende siddekomfort. Møblet skiller sig ud med sit modulære design, da alle dele kan arrangeres og tilpasses efter behov.Farve, hynder: MørkegråMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål, hjørnesofa: 70 x 70 x 60 cm (B x D x H)Mål, midtersofa: 68 x 70 x 60 cm (B x D x H)VejrbestandigtVelegnet til udendørs brugMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midterdel2 x hjørnedel til sofa3 x sædehynde5 x ryghynde...

  Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % LAFORMA Cailin 2 pers. havesofa, m. stofhynder - beige snor og hvid stål

Fundet hos Boboonline.dk

LAFORMA Cailin 2 pers. havesofa, m. stofhynder - beige snor og hvid stål

2.807,40 kr. 4679 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LAFORMA Cailin 2 pers. havesofa, m. stofhynder - beige snor og hvid stål:

Denne Cailin 2 personers havesofa fra Laforma er designet til at fylde sommerdag og nætter med stil, uanset om det er på din altan, terrasse eller overdækket udendørs have. Sofaen med stofhynder er lavet i beige snor med ben i hvidt galvaniseret stål og k...

  Mærke
 • Laforma
 • Farve
 • Beige
 • Hvid
 • Materiale
 • Forzinket
 • Metal
 • Stål
 • Size
 • 66 cm
 • 74 cm
 • 150 cm
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Midtermodul til havesofa med hynder vævet stof hvid

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med hynder vævet stof hvid

416 kr. 744 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med hynder vævet stof hvid:

Dette trendy midtermodul til havesofaer har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Slidstærkt materiale: Vævet stof er enhver type vævet tekstil. Det er en yderst nyttig stoftype, som vi bruger meget i hverdagen grundet dens holdbarhed og alsidighed.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør udendørssofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver god siddekomfort.Modulært design: Havesædet er fleksibelt og let at flytte rundt, så du kan kombinere det med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Midtermodul til havesofa:Farve: HvidMateriale: Vævet stof, pulverlakeret stål, textileneMål: 70 x 72 x 66 cm (B x D x H)Sædemål: 70 x 70 cm (B x D)Maks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve: MørkegråMateriale: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål, sædehynde: 70 x 70 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 69 x 41 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtermodul til havesofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med grønne hynder akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med grønne hynder akacietræ

1.792 kr. 1994 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med grønne hynder akacietræ:

Disse trendy hjørnemoduler i træ til havesofaer har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Massivt akacietræ: Disse sofamoduler til haven er fremstillet af massivt akacietræ. Massivt akacietræ er et smukt og naturligt materiale. Det er et tropisk hårdttræ, som er tæt, robust og slidstærkt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør sofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnesofa:Materiale: Massivt akacietræ med en oliefinishMål: 141 x 70,5 x 65 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 29 cmMaks. bæreevne (hvert sofamodul): 110 kgHynde:Farve, hynde: GrønMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, ryghynde: 100 % bomuldsfibreFyldmateriale, sædeynde: Skum, bomuldsfibreMål, sædehynde: 68 x 68 x 6 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 58 x 45 x 15 cm / 68 x 45 x 15 cm (L x B x T)Pakken inkluderer:2 x hjørnedel til sofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grøn
 • Materiale
 • Akacietræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Midterdel til havesofa m. antracitgrå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdel til havesofa m. antracitgrå hynder massivt fyrretræ

900 kr. 1178 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdel til havesofa m. antracitgrå hynder massivt fyrretræ:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: SortFarve, hynde: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtermodul til sofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % LAFORMA Nadin 2 pers. havesofa, m. stofhynde - terracotta reb og stål

Fundet hos Boboonline.dk

LAFORMA Nadin 2 pers. havesofa, m. stofhynde - terracotta reb og stål

3.587,40 kr. 5979 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LAFORMA Nadin 2 pers. havesofa, m. stofhynde - terracotta reb og stål:

Denne Nadin 2 personers havesofa med hynde kombinerer komfort og stil. Sofaen fra Laforma er designet af Tapio Antilla. Den er lavet af galvaniseret stål, der er modstandsdygtigt over for rust og korrosion. Ryglænet og sædet er lavet af håndvævet terra...

  Mærke
 • Laforma
 • Farve
 • Lyserød
 • Terrakotta
 • Materiale
 • Metal
 • Stål
 • Terrazzo
 • Size
 • 65 cm
 • 80 cm
 • 135 cm
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % 3-personers havesofa naturligt rattan

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 22 kr.

3-personers havesofa naturligt rattan

4.498 kr. 5994 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa naturligt rattan:

Denne sofa i rattan kombinerer stil og funktionalitet og vil være et fantastisk supplement til din have eller terrasse. Sofaen er let at rengøre, den er slidstærk og velegnet til udendørsbrug, takket være det naturlige rattan. Den har et holdbart og robust træstel. De tykke sæde- og ryghynder og puder er yderst behagelige og vaskbare takket være deres aftagelige betræk. De brede armlæn øger siddekomforten. Da sofaen er lavet af naturligt rattan, må sofaen siges at være modstandsdygtig over for vejrforholdene. Pakken indeholder en 3-personers sofa, tre siddehynder, to ryghynder og to puder. Hyndefarve: Cremefarvet Materiale, sofa: Naturligt rattan + mangotræ Hyndemateriale: Stof Mål: 195 x 80 x 67 cm (B x D x H) Sædebredde: 160 cm Sædedybde: 74 cm Siddehøjde fra jorden: 29 cm Armlænets højde fra gulvet: 56 cm Tykkelse, sædehynde: 10 cm Tykkelse, ryghynde: 6 cm Mål, pude: 40 x 40 cm (L x B) Aftagelige hyndebetræk Pakken indeholder: 1 x 3-personers sofa 3 x sædehynde 2 x ryghynde 2 x pude Stof: Bomuld: 80%, Polyester: 20%...

  Mærke
 • vidaXL
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Hjørnemodul til havesofa grå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa grå hynder massivt fyrretræ

488 kr. 764 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa grå hynder massivt fyrretræ:

Denne hjørnedel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.HvidFarve, hynde: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnedel til sofa1 x sædehynde2 x ryghynde...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % 3-personers havesofa massivt fyrretræ hvid

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa massivt fyrretræ hvid

1.478 kr. 2044 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa massivt fyrretræ hvid:

Denne 3-personers havesofa er et glimrende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Sofaen er lavet af massiv fyrretræ , hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har havesofaen i træ et modulært design, der gør den fuldstænding fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre modulære elementer , for at sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Hvid Materiale: Massivt fyrretræMål, midter-/hjørnesofa (hver del): 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa1 x midtersofa...

  Farve
 • Hvid
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % 3-personers havesofa med tag og fodskammel polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med tag og fodskammel polyrattan grå

2.074 kr. 3179 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med tag og fodskammel polyrattan grå:

Denne komfortable 3-personers havesofa med tag og fodskammel er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Slidstærkt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Foldbart tag: Du kan nemt justere taget efter behov. Du kan åbne taget for at nyde solen, og du kan lukke det, når du vil slappe af i skyggen. Det blokerer effektivt for skadelige UV-stråler og beskytter din hud med solskoldninger.Stabilt stel: De pulverlakerede stålstel giver robusthed og stabilitet.Praktisk fodskammel: Skamlen kan bruges til at hvile fødderne på, når du ligger på sofaen, eller den kan bruges som en ekstra siddeplads.Komfortabel siddeoplevelse: Havesofaen er yderst komfortabel takket være den tykt polstrede sæde- og ryghynde. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.3-personers sofa:Farve: GråMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stålMål: 178 x 64 x 151,5 cm (B x D x H)Mål, sæde: 160 x 62 cm (B x D)Sædehøjde fra gulvet: 36 cmBredde, armlæn: 8 cmArmlænets højde fra gulvet: 55 cmMaks. bæreevne: 110 kgFodskammel:Farve: GråMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stålMål: 53,5 x 53,5 x 36 cm (L x B x H)Hynde:Farve: AntracitgråMateriale, parasoldug: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, PP-bomuldMål, sædehynde: 62 x 52 cm (B x D)Mål, ryghynde: 52 x 38 cm (B x D)Mål, hynde til fodskammel: 54 x 54 cm (B x D)Tykkelse, sædehynde: 3,5 cmPakken indeholder:1 x 3-personers sofa1 x fodskammel3 x sædehynde3 x ryghynde1 x hynde til fodskammel...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % 3-personers havesofa med cremehvide hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med cremehvide hynder massivt akacietræ

2.658 kr. 4072 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med cremehvide hynder massivt akacietræ:

Udsmyk din have og gør den til et indbydende sted at sidde og nyde dine omgivelser! Denne 3-personers havesofa i træ er et ideelt valg til at slappe af og nyde fritiden med dine venner eller familie i haven, på terrassen eller altanen. Udendørssofaen er omhyggeligt fremstillet af massivt akacietræ, hvilket gør den robust, slidstærk og egnet til udendørsbrug. De tyktpolstrede sæde- og ryghynder giver ekstra komfort, når du slapper af. Den oliebehandlede overflade er let at rengøre med en fugtig klud. Bemærk: For at forlænge dine havemøblers levetid anbefaler vi, at du rengør dem regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtskader. Hyndefarve: CremefarvetMateriale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester)Mål, midtersofa (med 1 armlæn): 70 x 65 x 60 cm (B x D x H)Mål, midtersofa: 61 x 63 x 60 cm (B x D x H)Tykkelse, sædehynde: 10 cmTykkelse, ryghynde: 10 cmMontering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midtersofa (med 1 armlæn)1 x midtersofa 3 x sædehynde3 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % 3-personers havesofa med hynde massivt akacietræ cremefarvet

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 101 kr.

3-personers havesofa med hynde massivt akacietræ cremefarvet

2.164 kr. 2657 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med hynde massivt akacietræ cremefarvet:

Denne 3-personers havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Træsofaen har et tidløst design og føjer en rustik charme til din terrasse, altan, have eller selv dit indendørsområde. Sofasættet har et stel i massivt akacietræ, så det er stærkt, robust og holdbart, og dets oliefinish gør sofasættet velegnet til udendørsbrug. De aftagelige sæde- og ryghynder er tyktpolstrede, så de tilbyder glimrende siddekomfort. Møblet skiller sig ud med sit modulære design, da alle dele kan arrangeres og tilpasses efter behov. Farve, hynde: Cremefarvet Materiale: Massivt akacietræ med oliefinish, stof (100 % polyester) Mål, hjørnesofa: 70 x 70 x 60 cm (B x D x H) Mål, midtersofa: 68 x 70 x 60 cm (B x D x H) Vejrbestandigt Velegnet til udendørs brug Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x midterdel 2 x hjørnedel til sofa 3 x sædehynde 5 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Creme
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Midtermodul til havesofa med grønne hynder massivt akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med grønne hynder massivt akacietræ

794 kr. 1198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med grønne hynder massivt akacietræ:

Nyd din fritid ved hjælp af dette midtermodul i træ til havesofa. Denne havesofa passer perfekt til både dit indendørs- og udendørsområde. Massivt akacietræ: Dette havemøbel er fremstillet af massivt akacietræ. Massivt akacietræ er et smukt og naturligt materiale. Det er et tropisk hårdttræ, som er tæt, robust og slidstærkt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør sofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Midterdel:Materiale: Massivt akacietræ med oliefinishMål: 68 x 70,5 x 65 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 29 cmMaks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve, hynde: GrønMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, ryghynde: 100 % bomuldsfibreFyldmateriale, sædeynde: Skum, bomuldsfibreMål, sædehynde: 68 x 68 x 6 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 68 x 45 x 15 cm (L x B x T)Pakken indeholder:1 x midterdel1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grøn
 • Materiale
 • Akacietræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK og 1 andre - spar 23 kr.

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan brun

1.268 kr. 2379 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan brun:

Disse trendy hjørnemoduler til havesofaer har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look. Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug. Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide: Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk: Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs. Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Farve: Brun Farve, hynde: Cremehvid Materiale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester) Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibre Mål, hver: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden: 31 cm Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, stor pude: 61 x 38 cm (B x D) Mål, lille pude: 46 x 38 cm (B x D) Justerbare fødder Pakken indeholder: 2 x hjørnedel til sofa 2 x sædehynde 2 x stor pude 2 x lille pude...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Bloomingville Mundo Sofa grøn - 175

Fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk og 3 andre - spar 3.050 kr.

Bloomingville Mundo Sofa grøn - 175

4.649 kr. 6499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bloomingville Mundo Sofa grøn - 175:

Mundo Sofaen fra Bloomingville er lavet af pulverlakeret stål med mørkegrønt polyester reb håndvævet på stellet Pudebetrækket er designet i en farvekombination af smukke bløde grønne og sandfarvede striber og er lavet af polyester, der kan vaskes ved 30 g...

  Mærke
 • Bloomingville
 • Farve
 • Grøn
 • Sort
 • Materiale
 • Metal
 • Size
 • 72 cm
 • 74 cm
 • 175 cm
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Hjørnemodul til havesofa massivt fyrretræ sort

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa massivt fyrretræ sort

810 kr. 1106 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa massivt fyrretræ sort:

Denne hjørnedel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den solid og stabil. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: SortMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaHynde medfølger: Nej...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Midterdele til havesofa 3 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdele til havesofa 3 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun

1.588 kr. 2352 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdele til havesofa 3 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midterdelen til havesofa er lavet af massiv fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har midterdelen til havesofa i træ et modulært design, hvilket gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: GyldenbrunMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:3 x midtersofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 3 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med gråbrune hynder akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med gråbrune hynder akacietræ

1.740 kr. 1902 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med gråbrune hynder akacietræ:

Disse trendy hjørnemoduler i træ til havesofaer har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Massivt akacietræ: Disse sofamoduler til haven er fremstillet af massivt akacietræ. Massivt akacietræ er et smukt og naturligt materiale. Det er et tropisk hårdttræ, som er tæt, robust og slidstærkt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør sofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Hjørnesofa:Materiale: Massivt akacietræ med en oliefinishMål: 141 x 70,5 x 65 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 29 cmMaks. bæreevne (hvert sofamodul): 110 kgHynde:Farve, hynde: Gråbrun Materiale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, ryghynde: 100 % bomuldsfibreFyldmateriale, sædeynde: Skum, bomuldsfibreMål, sædehynde: 68 x 68 x 6 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 58 x 45 x 15 cm / 68 x 45 x 15 cm (L x B x T)Pakken indeholder:2 x hjørnedel til sofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Akacietræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Bloomingville Mundo Sofa Sort - 175

Fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Bloomingville Mundo Sofa Sort - 175

4.309 kr. 6499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bloomingville Mundo Sofa Sort - 175:

Stilren og moderne sofa fra Bloomingville. Sofaen er i farven sort, og lavet af metal. Sofaen kan bruges som både en lækker havesofa, men også som en moderne inde sofa, grundet sofaens charme. Sofaen er frostsikker og vandafvisende, dog ikke hynderne. So...

  Mærke
 • Bloomingville
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Metal
 • Size
 • 72 cm
 • 74 cm
 • 175 cm
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med lysegrå hynder akacietræ

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med lysegrå hynder akacietræ

1.740 kr. 3140 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med lysegrå hynder akacietræ:

Disse trendy hjørnemoduler i træ til havesofaer har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Massivt akacietræ: Disse sofamoduler til haven er fremstillet af massivt akacietræ. Massivt akacietræ er et smukt og naturligt materiale. Det er et tropisk hårdttræ, som er tæt, robust og slidstærkt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør sofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Hjørnesofa:Materiale: Massivt akacietræ med en oliefinishMål: 141 x 70,5 x 65 cm (B x D x H)Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 29 cmMaks. bæreevne (hvert sofamodul): 110 kgHynde:Farve, hynde: LysegråMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, ryghynde: 100 % bomuldsfibreFyldmateriale, sædeynde: Skum, bomuldsfibreMål, sædehynde: 68 x 68 x 6 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 58 x 45 x 15 cm / 68 x 45 x 15 cm (L x B x T)Pakken inkluderer:2 x hjørnedel til sofa2 x sædehynde4 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Lysegrå
 • Materiale
 • Akacietræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - sort

Fundet hos erling-christensen.dk og 6 andre - spar 1.500 kr.

Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - sort

7.199 kr. 8999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Elegant og let designet møbel
 • UV-resistente og slidstærke materialer
 • Hynde i flot "selected blue" farve
 • Ergonomisk design tilpasser sig kroppen
 • Stilfuld og behagelig til udendørs opholdsområde

Længere beskrivelse af Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - sort:

Cane-Line Breeze 2-personers havesofa i sort er et elegant og let designet møbel, der er perfekt til udendørs brug. Designet er skabt af Strand+Hvass og er en del af Breeze-serien, der også indeholder spisemøbler og loungemøbler. Sofaen kan anvendes som en selvstændig enhed eller kombineres med andre produkter fra Cane-Line.

Møblet er lavet af UV-resistente og slidstærke materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. Hynden på sofaen er i en flot "selected blue" farve, der giver et friskt pust til enhver have eller terrasse. Siddedybden og siddehøjden er på henholdsvis 37 cm, hvilket gør den behagelig at sidde i.

Sofaen måler 78 cm i højden, 154 cm i bredden og 76 cm i dybden, hvilket giver rigeligt med plads til to personer. Det ergonomiske design tilpasser sig kroppens konturer og bevægelser, så man altid kan nyde god komfort, uanset hvordan man sidder.

Alt i alt er Cane-Line Breeze 2-personers havesofa i sort en stilfuld og behagelig møbel, der vil være et fantastisk tilføjelse til enhver udendørs opholdsområde.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Blå
 • Grå
 • Hvid
 • Lysegrå
 • Sort
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan grå

1.160 kr. 1248 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemoduler til havesofa 2 stk. med hynder polyrattan grå:

Disse trendy hjørnemoduler til havesofaer har et elegant og moderne design, og de er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs.Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Farve: GråFarve, hynde: AntracitgråMateriale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibreMål, hver: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H)Sædemål: 55 x 55 cm (B x D)Sædehøjde fra jorden: 31 cmMål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T)Mål, stor pude: 61 x 38 cm (B x D)Mål, lille pude: 46 x 38 cm (B x D)Justerbare fødderPakken indeholder:2 x hjørnedel til sofa2 x sædehynde2 x stor pude2 x lille pude...

  Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul

13.678 kr. 17098 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 2-pers. havesofa i taupe
 • Højre modul med armlæn
 • Pulverlakeret stål og vejrbestandig flet
 • Tilvalg af hyndesæt i hvid eller taupe
 • Mål: 77x153x77 cm (HxBxD)

Længere beskrivelse af Cane-Line Connect 2-pers. havesofa - taupe, højre modul:

Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe, højre modul, er en loungesofa designet til at give dig den perfekte balance mellem funktionalitet og klassisk Cane-line flet. Sofaen er et højre modul, hvilket betyder, at armlænet er placeret på højre side, når du sidder i sofaen. Med modulopbygningen kan du skræddersy din løsning, så den passer perfekt til dine behov, både i størrelse og form.

Sofaen er bygget op med pulverlakeret stål og er flettet med det vejrbestandige og solide Cane-Line Weave®, hvilket giver det et holdbart og robust design, der kan modstå selv de hårdeste vejrforhold. Du kan også tilvælge et hyndesæt i enten hvid eller taupe, der er lavet med Cane-Line Natté stof, som giver en fantastisk god komfort og sikrer, at hynderne tørrer hurtigt efter et regnskyl og er nemme at rengøre.

Sofaen har en højde på 77 cm, en bredde på 153 cm og en dybde på 77 cm. Siddehøjden er 40 cm, og siddebredden er 60 cm. Farven på sofaen er taupe, og materialet er Cane Line Weave. Cane-Line Connect 2-pers. havesofa i taupe, højre modul, er den perfekte løsning til at nyde dine udendørs opholdsområder med stil og komfort.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Lansing 2-personers havesofa - natur

Fundet hos erling-christensen.dk og 6 andre - spar 2.799 kr.

Cane-Line Lansing 2-personers havesofa - natur

5.999 kr. 7499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-Line Lansing 2-personers havesofa - natur:

Cane-Line Lansing 2-pers havesofa - Natur Lansing 2-personers havesofa fra Cane-line er designet med inspiration fra den klassiske kurvesofa. Træk sofaen hen til spisebordet på terrassen og sid godt under middagen i det fri eller placér sofaen i skyggen u...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Grå
 • Hvid
 • Lysegrå
 • Sort
 • Taupe
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 3 % 3-personers havesofa med tag og fodskammel polyrattan sort

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med tag og fodskammel polyrattan sort

2.100 kr. 2170 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med tag og fodskammel polyrattan sort:

Denne komfortable 3-personers havesofa med tag og fodskammel er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Slidstærkt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Foldbart tag: Du kan nemt justere taget efter behov. Du kan åbne taget for at nyde solen, og du kan lukke det, når du vil slappe af i skyggen. Det blokerer effektivt for skadelige UV-stråler og beskytter din hud med solskoldninger.Stabilt stel: De pulverlakerede stålstel giver robusthed og stabilitet.Praktisk fodskammel: Skamlen kan bruges til at hvile fødderne på, når du ligger på sofaen, eller den kan bruges som en ekstra siddeplads.Komfortabel siddeoplevelse: Havesofaen er yderst komfortabel takket være den tykt polstrede sæde- og ryghynde. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.3-personers sofa:Farve: SortMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stålMål: 178 x 64 x 151,5 cm (B x D x H)Mål, sæde: 160 x 62 cm (B x D)Sædehøjde fra gulvet: 36 cmBredde, armlæn: 8 cmArmlænets højde fra gulvet: 55 cmMaks. bæreevne: 110 kgFodskammel:Farve: SortMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stålMål: 53,5 x 53,5 x 36 cm (L x B x H)Hynde:Farve: SortMateriale, parasoldug: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, PP-bomuldMål, sædehynde: 62 x 52 cm (B x D)Mål, ryghynde: 52 x 38 cm (B x D)Mål, hynde til fodskammel: 54 x 54 cm (B x D)Tykkelse, sædehynde: 3,5 cmPakken indeholder:1 x 3-personers sofa1 x fodskammel3 x sædehynde3 x ryghynde1 x hynde til fodskammel...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 39 % Midtermodul til havesofa med hynder vævet stof antracitgrå

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med hynder vævet stof antracitgrå

416 kr. 684 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med hynder vævet stof antracitgrå:

Dette trendy midtermodul til havesofaer har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Slidstærkt materiale: Vævet stof er enhver type vævet tekstil. Det er en yderst nyttig stoftype, som vi bruger meget i hverdagen grundet dens holdbarhed og alsidighed.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør udendørssofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver god siddekomfort.Modulært design: Havesædet er fleksibelt og let at flytte rundt, så du kan kombinere det med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Midtermodul til havesofa:Farve: AntracitgråMateriale: Vævet stof, pulverlakeret stål, textileneMål: 70 x 72 x 66 cm (B x D x H)Sædemål: 70 x 70 cm (B x D)Maks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve: MørkegråMateriale: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål, sædehynde: 70 x 70 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde: 69 x 41 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtermodul til havesofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 5 % Hjørnemodul til sofa massivt fyrretræ gyldenbrun

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til sofa massivt fyrretræ gyldenbrun

686 kr. 724 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til sofa massivt fyrretræ gyldenbrun:

Denne hjørnedel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den solid og stabil. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve: GyldenbrunMateriale: Massivt fyrretræMål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgMontering/samling påkrævet: JaHynde medfølger: Nej...

  Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % 3-personers havesofa med hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

3-personers havesofa med hynder massivt fyrretræ

1.944 kr. 2572 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 3-personers havesofa med hynder massivt fyrretræ:

Denne 3-personers havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Sofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Havesofaen har en massiv konstruktion og kræver ikke meget vedligeholdelse. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Udendørssofaen føjer et strejf af rustik charme til dit udendørsområde. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: GråMateriale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) + stof (100 % polyester)Mål, hjørne-/midtersofa: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, ryghynde: 70 x 70 x 8 cm (L x B x T)Mål, ryg-/sidehynde: 70 x 40 x 8 cm (L x B x T)Montering/samling påkrævet: JaMaks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kgPakken indeholder:2 x hjørnemodul til sofa1 x midtermodul til sofa3 x sædehynde5 x ryg-/sidehynde...

  Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, lysegrå hynde

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, lysegrå hynde

8.158 kr. 10198 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cane-Line Breeze 2-personers havesofa - hvidgrå, lysegrå hynde:

Denne 2-personers sofa til haven fra Cane-line har samme elegance, lethed og udseende, som de øvrige løsninger fra Breeze-serien. Anvend 2-personers sofaen som "stand-alone" eller kombinér den med andre produkter fra Cane-line. Om Breeze-serien...

  Mærke
 • Cane-Line
 • Farve
 • Lysegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Cane-Line Endless soft 2-pers. havesofa m. hynde - Teak

Fundet hos erling-christensen.dk

Cane-Line Endless soft 2-pers. havesofa m. hynde - Teak

26.079 kr. 32599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Teaktræ med gyldenbrun farve
 • Cane-Line Soft Rope fletning
 • Quickdry & Airflow hynde
 • 2-pers. sofa (162 x 80 x 79 cm)
 • Elegant og holdbart møbel

Længere beskrivelse af Cane-Line Endless soft 2-pers. havesofa m. hynde - Teak:

Cane-Line Endless soft 2-pers. havesofa m. hynde - Teak er et smukt og holdbart møbel, der er ideelt til udendørs brug. Sofaen er fremstillet af teaktræ, der giver den en flot gyldenbrun farve, og den er udstyret med Cane-Line Soft Rope fletning, der giver en kraftfuld base og et smukt flettet mønster. Sofaen er også udstyret med en grå hynde, der er fremstillet med Cane-Line Quickdry & Airflow system, hvilket sikrer fantastisk komfort og hurtig tørring efter regnvejr.

Sofaen er 162 cm bred, 80 cm dyb og 79 cm høj, og siddedybden og siddehøjden er på 46 cm. Det er en 2-personers sofa, der er perfekt til at dele med en ven eller et familiemedlem, mens I nyder solen og naturen i haven. For at sikre at sofaen holder sig flot og holdbar i mange år, anbefales det at anvende plejeprodukter, der bevarer teakens smukke farve.

Cane-Line Endless soft 2-pers. havesofa m. hynde - Teak er et elegant og komfortabelt valg til enhver udendørs indretning.

  Mærke
 • Cane-Line
 • Materiale
 • Teaktræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % Havesofa med grønne hynder bambus

Fundet hos Boligcenter DK

Havesofa med grønne hynder bambus

778 kr. 1034 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Havesofa med grønne hynder bambus:

Nyd en kop kaffe eller te i det gode vejr i dit uderum med denne elegante havesofa i bambus. Slidstærkt materiale: Bambus er kendt for sin fleksibilitet og hårdhed. Bambusmøbler er et godt valg, hvis du ønsker robuste udendørsmøbler fremstillet af naturlige materialer.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Farve, hynde: GrønMateriale: Bambus med en naturlig finishMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Materiale, hyndefyld: SkumMål: 63 x 69 x 65 cm (B x D x H)Mål, sæde: 55 x 65 cm (B x D)Armlænshøjde fra jorden: 65 cmSædehøjde fra gulvet: 30 cmMål, sædeynde: 55 x 65 x 5 cm (B x D x T)Mål, ryghynde: 55 x 40 x 10 cm (B x D x T)Pakken indeholder:1 x havesofa1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grøn
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Midtermoduler til havesofa 2 stk. med hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermoduler til havesofa 2 stk. med hynder massivt fyrretræ

1.450 kr. 1634 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermoduler til havesofa 2 stk. med hynder massivt fyrretræ:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtermodulet er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør det solid og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Træsofaen har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) + stof (100 % polyester)Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 70 x 70 x 8 cm (B x D x H) Mål på ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (B x D x H) Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x midterdel2 x ryghynde2 x sædehynde...

  Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Midtersæde til havesofa med hynder polyrattan grå

Fundet hos Boligcenter DK

Midtersæde til havesofa med hynder polyrattan grå

556 kr. 876 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtersæde til havesofa med hynder polyrattan grå:

Dette trendy midtersæde til havesofa er et glimrende valg, når du vil nyde en hyggelig stund inde eller ude. Det kombinerer stil og funktionalitet på perfekt vis. Dette midtersæde til terrassesofa har et robust, pulverlakeret stålstel og forkromede plastikfødder, hvilket gør det yderst slidstærkt. Havesofaen er designet med vandtæt polyrattan, hvilket gør den slidstærk og velegnet til daglig udendørs brug. Denne havesofa er let at flytte rundt takket være den lette konstruktion. De tykt polstrede og aftagelige hynder er yderst komfortable. Det modulære design gør det muligt at arrangere og kombinere det med andre moduler, så det passer til dine behov. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: GråHyndefarve: AntracitgråMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, plastik Materiale, hynde/pude: Stof (100 % polyester)Mål, midtersæde: 70 x 70 x 60,5 cm (L x B x H)Sædedybde: 63 cmSiddehøjde: 30 cmMål, sædehynde: 70 x 63 x 6 cm (L x B x T)Mål, rygpude: 70 x 40,5 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtersofa 1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Midterdel til havesofa med hynder massivt fyrretræ

Fundet hos Boligcenter DK

Midterdel til havesofa med hynder massivt fyrretræ

582 kr. 760 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midterdel til havesofa med hynder massivt fyrretræ:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midterdelen til havesofa er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne midterdel til havesofa i træ et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler , så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid.Farve, hynde: AntracitgråMateriale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) + stof (100 % polyester)Produktmål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Mål, sædehynde: 70 x 70 x 8 cm (B x D x H) Mål, ryghynde: 70 x 40 x 8 cm (B x D x H) Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x midtermodul til sofa1 x ryghynde1 x sædehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 5 % Midtermodul til havesofa med mørkegrå hynder bambus

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med mørkegrå hynder bambus

778 kr. 820 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med mørkegrå hynder bambus:

Nyd en kop kaffe eller te i det gode vejr i dit uderum med dette elegante midtermodul i bambus til havesofa! Slidstærkt materiale: Bambus er kendt for sin fleksibilitet og hårdhed. Bambusmøbler er et godt valg, hvis du ønsker robuste udendørsmøbler fremstillet af naturlige materialer.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle.Farve, hynder: MørkegråMateriale: Bambus med en naturlig finishMateriale, hyndebetræk: Stof (100 % polyester)Materiale, hyndefyld: SkumMål: 55 x 69 x 65 cm (B x D x H)Mål, sæde: 55 x 65 cm (B x D)Sædehøjde fra gulvet: 30 cmMål, sædeynde: 55 x 65 x 5 cm (B x D x T)Mål, ryghynde: 55 x 40 x 10 cm (B x D x T)Pakken indeholder:1 x midterdel1 x sædehynde1 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % 2-personers havesofa massivt fyrretræ hvid

Fundet hos Boligcenter DK

2-personers havesofa massivt fyrretræ hvid

734 kr. 1190 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af 2-personers havesofa massivt fyrretræ hvid:

Denne 2-personers havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Sofaen er lavet af massiv fyrretræ , hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har havesofaen i træ et modulært design, der gør den fuldstænding fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre modulære elementer , for at sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid.Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning.Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Hvid Materiale: Massivt fyrretræMål, hjørnesofa (hver): 70 x 70 x 67 cm (B x D x H)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:2 x hjørnesofa...

  Farve
 • Hvid
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Sole bambussofa

Fundet hos byhornsleth.dk og 1 andre - spar 502 kr.

Sole bambussofa

3.497 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Sole bambussofa:

Lækker sommerlig Sole sofa i farven natur og lavet af bambus fra Bloomingville. Frisk dit udendørs loungeområde op, med denne hyggelige bambus sofa. Sofaen måler B: 77 H: 75 L: 175 cm. Sædehøjde 42 cm og sædedybde 65 cm. Hynde har højden 6 cm og er in...

  Mærke
 • Bloomingville
 • Materiale
 • Bambus
 • Polyester
 • Size
 • 75 cm
 • 77 cm
 • 175 cm
Se hos billigste forhandler

vidaXL havesofa med hynder rund polyrattan grå

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL havesofa med hynder rund polyrattan grå

4.403 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL havesofa med hynder rund polyrattan grå:

Denne runde havesofa er det perfekte supplement til din have eller terrasse, og den giver et behageligt og indbydende sted at sidde og snakke med familie og venner eller bare slappe af og nyde udelivet. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftagelige og vaskbare betræk: Disse sædehynder er forsynet med aftagelige betræk, så de nemt kan vaskes og vedligeholdes. Robust og stabil ramme: Den pulverlakerede stålramme gør havemøblet stærkt og stabilt til daglig udendørs brug. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Montering påkrævet: Ja Rund havesofa Farve: Grå Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Produktmål: 287 x 70 cm (Diameter x H) Indvendig diameter: 160 cm Samlet dybde: 240 cm Sædedybde: 62 cm Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 40 cm Armlænets højde fra gulvet: 55 cm Hynde: Farve: Mørkegrå Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 64/106 x 65 x 3 cm (L x B x T) Mål, ryghynde: 55 x 40 x 13 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 1 x rund havesofa 12 x ryghynde 6 x sædehynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL 3-personers havesofa med antracitgrå hynder massivt fyrretræ

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 3-personers havesofa med antracitgrå hynder massivt fyrretræ

2.166 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 3-personers havesofa med antracitgrå hynder massivt fyrretræ:

Denne 3-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Terrassesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne udendørssofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler, der er tilgængelige i rullemenuen, så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk : For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring : Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring : Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Grå Hyndefarve: Antracitgrå Materiale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål, hjørnesofa: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H) Mål, midtersofa: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H) Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T) Mål, ryg-/sidehynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x hjørnesofa 1 x midtersofa 3 x sædehynde 5 x ryg-/sidehynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

Midtermodul til havesofa med hynde polyrattan brun

Fundet hos Boligcenter DK

Midtermodul til havesofa med hynde polyrattan brun

502 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Midtermodul til havesofa med hynde polyrattan brun:

Dette trendy midtermodul til sofa til udendørs brug har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide:Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk:Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs.Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Farve: BrunFarve, hynde: GrønMateriale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibreMål: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H)Mål, sæde: 63 x 55 cm (B x D)Sædehøjde fra jorden: 31 cmMål, sædehynde: 63 x 55 x 3 cm (B x D x T)Mål, pude: 68 x 37 cm (B x D)Justerbare fødderPakken indeholder:1 x midterdel1 x sædehynde1 x pude...

  Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

LAFORMA Portlligat 3-personers havesofa, m. hynder - natur syntetisk flet

Fundet hos Boboonline.dk

LAFORMA Portlligat 3-personers havesofa, m. hynder - natur syntetisk flet

10.479 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LAFORMA Portlligat 3-personers havesofa, m. hynder - natur syntetisk flet:

Rummelighed, komfort og design. Sådan definerer vi Portlligat havesofaen fra Laforma. Dens klassiske karakter er perfekt til alle stemninger og stilarter og giver et strejf af trend.

  Mærke
 • Laforma
 • Farve
 • Beige
 • Hvid
 • Size
 • 68 cm
 • 95 cm
 • 222 cm
Se hos billigste forhandler

vidaXL havesofa med bord og hynder halvrund polyrattan beige

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL havesofa med bord og hynder halvrund polyrattan beige

3.132 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL havesofa med bord og hynder halvrund polyrattan beige:

Denne halvrunde havesofa er det perfekte supplement til din have eller terrasse, og den giver et behageligt og indbydende sted at sidde og snakke med familie og venner eller bare slappe af og nyde udelivet. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftagelige og vaskbare betræk: Disse sædehynder er forsynet med aftagelige betræk, så de nemt kan vaskes og vedligeholdes. Bordplade i glas: Havebordets top er fremstillet af stærkt og holdbart hærdet glas, så den er let at rengøre med en fugtig klud. Den giver desuden dit uderum et elegant præg. Robust og stabil ramme: Den pulverlakerede stålramme gør havemøblet stærkt og stabilt til daglig udendørs brug. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Montering påkrævet: Ja Halvrund havesofa: Farve: Beige Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Produktmål: 287 x 70 cm (Diameter x H) Indvendig diameter: 160 cm Samlet dybde: 143 cm Sædedybde: 62 cm Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 42 cm Sofabord: Farve: Beige Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål, hærdet glas Mål: 51 x 36 cm (Diameter x H) Hynde: Farve: Lysegrå Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 64/106 x 65 x 3 cm (L x B x T) Mål, ryghynde: 55 x 40 x 13 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 1 x halvrund havesofa 1 x sofabord 8 x ryghynde 4 x sædehynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Beige
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL 3-personers havesofa massivt fyrretræ gyldenbrun

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 3-personers havesofa massivt fyrretræ gyldenbrun

1.477 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 3-personers havesofa massivt fyrretræ gyldenbrun:

Denne 3-personers havesofa i træ er et glimrende supplement til din have, terrasse eller veranda, og den giver et sted, hvor du kan sidde og snakke med familie og venner eller bare nyde vejret. Massivt fyrretræ: Massivt fyrretræ er et smukt og naturligt materiale. Det har lige åremønstre, og knuderne giver materialet sit karakteristiske, rustikke udseende. Havesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, så den er slidstærk og stabil. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen endnu mere komfortabelt. Lameldesign: Pallesofaens lameldesign forhindrer effektivt ophobning af vand, så sædet forbliver tørt og fri fra forrådnelse. Moduldesign: Havesofaen i træ har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Farve: Gyldenbrun Materiale: Massivt fyrretræ Produktmål: 210 x 70 x 67 cm (B x D x H) Mål, hjørnedel: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Mål, sofa uden armlæn: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Sædebredde: 210 cm Sædedybde: 63,5 cm Højde, ryglæn: 37 cm Maks. bæreevne (pr. stol): 110 kg Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 2 x sofa uden armlæn...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

LAFORMA Square modul til havesofa, m. ryglæn - lysegrå stof og hvid aluminium (101x101)
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LAFORMA Square modul til havesofa, m. ryglæn - lysegrå stof og hvid aluminium (101x101):

Denne skønne Square modul til havesofa med ryglæn er fra Laforma og passer perfekt til dine udendørs områder. Modulet er lavet i lysegråt stof og hvidt aluminium, og det kan kombineres med nogle af de andre Square moduler, som vi også har i sortimentet.

  Mærke
 • Laforma
 • Farve
 • Grå
 • Hvid
 • Lysegrå
 • Materiale
 • Aluminium
 • Size
 • 65 cm
 • 101 cm
Se hos billigste forhandler

vidaXL midterdele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ grå

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL midterdele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ grå

831 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL midterdele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ grå:

Denne midterdel i træ til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midtersofaen er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har denne havesofa i træ et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning. Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Grå Materiale: Massivt fyrretræ Mål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (L x B x H) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x midtersofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Grå
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

vidaXL 2-personers havesofa med hynder bambus

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 2-personers havesofa med hynder bambus

1.615 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 2-personers havesofa med hynder bambus:

Denne klassiske havebænk i bambus vil være en alletiders tilføjelse til din have eller et hvilket som helst andet udendørsområde. Denne holdbare bænk er behagelig og ideel til læsning eller afslapning. Den er fremstillet af vejrbestandigt og vandtæt bambus i høj kvalitet. Den er let at rengøre med en fugtig klud. De tykke, aftagelige sæde- og ryghynder øger siddekomforten. Den autentiske bambusfarve vil tilføje et tropisk flair til dit udendørsområde. Bemærk: Vi anbefaler, at du rengør dine havemøbler regelmæssigt, og at du ikke efterlader dem udenfor uden overtræk for at forlænge deres levetid. Rengøring: Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring: Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis produktet opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Sørg for tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Bænkmateriale: Bambus Hyndemateriale: Stof Produktmål: 115 x 65 x 72 cm (B x D x H) Siddehøjde: 30 cm Armlænets højde fra jorden: 55 cm Tykkelse, ryghynde: 4 cm Tykkelse, sædehynde: 5 cm Pakken indeholder: 1 x bænk, 2 x sædehynde, 2 x ryghynde Stof: Polyester: 100%...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder massivt douglasgran

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder massivt douglasgran

711 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder massivt douglasgran:

Dette sofamodul med hynder er et glimrende supplement til din have, terrasse eller veranda, og det giver et sted, hvor du kan sidde og snakke med familie og venner eller bare nyde vejret. Massivt douglasgran: Massivt douglasgran er en yderst slidstærk træsort, der også fungerer til udendørs møbler. Douglasgran er stærkt, så det kræver minimal vedligeholdelse, selv under dårlige vejrforhold. Dette sofamodul er fremstillet af massivt douglasgran, så det er slidstærkt og stabilt. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet og de tykt polstrede hynder gør sofamodulet mere komfortabelt at sidde på. Lameldesign: Sofamodulets lameldesign forhindrer effektivt ophobning af vand, så sædet forbliver tørt og fri fra forrådnelse. Moduldesign: Denne terrassesofa har desuden et modulært design, hvilket gør den fleksibel og nem at flytte rundt, så den passer til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre moduler, som er tilgængelige i rullemenuen, så du kan skabe dit eget personlige loungesæt til haven! Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Hjørnesofa: Materiale: Massivt douglasgran (ubehandlet) Mål, hjørnedel: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Sædemål: 63,5 x 63,5 cm (B x D) Højde, ryglæn: 37 cm Maks. bæreevne: 110 kg Hynde: Farve: Grå Materiale, betræk: Oxfordstof Materiale, fyld: PP-bomuld Mål, sædehynde: 70 x 70 x 12 cm (L x B x T) Mål, ryghynde: 70 x 40 x 12 cm (L x B x T) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 1 x sædehynde 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan beige

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan beige

731 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan beige:

Slap af og nyd udelivet på dette komfortable sofamodul. Polyrattan: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Opbevaringsfunktion med vandafvisende pose: Havemodulet har opbevaringsplads under sædet med en vandafvisende pose til opbevaring af hynder, legetøj og andre ting. De indvendige poser har et topdæksel og kan fastgøres sikkert til sæderne med velcrolukninger for ekstra stabilitet. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftageligt og vaskbart betræk: Sædehynden er forsynet med et aftagelig betræk, så det nemt kan vaskes og vedligeholdes. Robust og stabilt stel: Det pulverlakerede stålstel gør havemøblet stærkt og stabilt til daglig udendørs brug. Moduldesign: Dette havemøbelsæt har et modulært design, der gør det fleksibelt og nemt at flytte rundt på, så du kan arrangere møblerne, som du ønsker. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Sofa: Farve: Beige Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 62 x 62 x 69 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 37 cm Mål, vandafvisende pose: 55 x 53 x 34 cm (L x B x H) Maks. bæreevne: 110 kg UV-resistent Justerbare plastfødder Montering påkrævet: Ja Hynde: Farve: Cremefarvet Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, ryghynde: 55 x 45 x 13 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 1 x sofamodul med opbevaringsfunktion og vandafvisende pose 2 x ryghynde 1 x sædehynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Beige
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

LAFORMA Square modul til havesofa, m. ryglæn - grøn stof og sort aluminium (101x101)
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LAFORMA Square modul til havesofa, m. ryglæn - grøn stof og sort aluminium (101x101):

Dette skønne Square modul til havesofa med ryglæn er fra Laforma og passer perfekt til dine udendørs områder. Modulet er lavet i grønt stof og sort aluminium, og det kan kombineres med nogle af de andre Square moduler, som vi også har i sortimentet. På...

  Mærke
 • Laforma
 • Farve
 • Grøn
 • Sort
 • Materiale
 • Aluminium
 • Size
 • 65 cm
 • 101 cm
Se hos billigste forhandler

vidaXL midterdel til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ sort

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL midterdel til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ sort

989 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL midterdel til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ sort:

Denne midterdel til havesofa er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Midterdelen til havesofa er lavet af massiv fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har midterdelen til havesofa i træ et modulært design, hvilket gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler, der er tilgængelige i rullemenuen, så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk : For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring : Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring : Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Sort Materiale: Massivt fyrretræ Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x midtersofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

vidaXL midtermoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ hvid

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL midtermoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ hvid

963 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL midtermoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ hvid:

Disse midtermoduler i træ til havesofa skiller sig ud med deres lameldesign. De er en glimrende tilføjelse til din have eller terrasse, når du vil sidde og snakke med familie og venner. Massivt fyrretræ: Massivt fyrretræ er et smukt og naturligt materiale. Fyrretræ har lige åremønstre, og knuderne giver materialet sit karakteristiske, rustikke udseende. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havemodulet endnu mere komfortabelt. Moduldesign: Modulsofaen er fleksibel og nem at flytte rundt på. Du kan kombinere den med andre moduler i vores webshop for at skabe dine egne personlige loungesæt til haven! Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Farve: Hvid Materiale: Massivt fyrretræ Materiale, lameller: Krydsfiner Mål: 62 x 62 x 70,5 cm (B x D x H) Sædemål: 60 x 60 cm (B x D) Sædehøjde fra gulvet: 32 cm Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg Pakken inkluderer ikke en hynde Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x midtermodul til havesofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Hvid
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

LAFORMA Mareluz 3 pers. havesofa, m. hynder - grå stof og sort stål

Fundet hos Boboonline.dk

LAFORMA Mareluz 3 pers. havesofa, m. hynder - grå stof og sort stål

7.079 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LAFORMA Mareluz 3 pers. havesofa, m. hynder - grå stof og sort stål:

Fin Mareluz 3 personers havesofa. Den er designet af Petra Lassenius og kommer fra Laforma. Den er lavet af galvaniseret stål med mat sort finish, der modstår rust samt korrosion. De komfortable hynder i brun polyester har aftageligt betræk.  Brug sofae...

  Mærke
 • Laforma
 • Farve
 • Beige
 • Grå
 • Sort
 • Materiale
 • Metal
 • Stål
 • Size
 • 60 cm
 • 75 cm
 • 197 cm
Se hos billigste forhandler

EXOTAN Rhodos midtermodul til havesofa - sort stof og aluminium

Fundet hos Boboonline.dk

EXOTAN Rhodos midtermodul til havesofa - sort stof og aluminium

8.499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EXOTAN Rhodos midtermodul til havesofa - sort stof og aluminium:

Nyd luksus, det gør du i Rhodes-serien. Sættet består af forskellige, separate elementer. Dette giver dig mulighed for at komponere sættet helt som du ønsker. Rhodes centersofa fra Exotan er lavet af stærke, højkvalitets, UV-bestandige og holdbare mater...

  Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

VENTURE DESIGN Chania hjørne havesofa - natur akacietræ og grå stål

Fundet hos Boboonline.dk

VENTURE DESIGN Chania hjørne havesofa - natur akacietræ og grå stål

10.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af VENTURE DESIGN Chania hjørne havesofa - natur akacietræ og grå stål:

Fint, flot og elegant designet Chania hjørnesofa fra Venture Design. Hjørnesofaen er lavet af natur akacietræ og grå stål.

  Mærke
 • Venture Design
 • Farve
 • Grå
 • Mørkegrå
 • Materiale
 • Akacietræ
 • Stål
Se hos billigste forhandler

vidaXL havesofa med bord og hynder L-formet polyrattan beige

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL havesofa med bord og hynder L-formet polyrattan beige

2.994 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL havesofa med bord og hynder L-formet polyrattan beige:

Denne L-formede havesofa er det perfekte supplement til din have eller terrasse, og den giver et behageligt og indbydende sted at sidde og snakke med familie og venner eller bare slappe af og nyde udelivet. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Bordplade i glas: Havebordets top er fremstillet af stærkt og holdbart hærdet glas, så den er let at rengøre med en fugtig klud. Den giver desuden dit uderum et elegant præg. Aftagelige og vaskbare betræk: Disse sædehynder er forsynet med aftagelige betræk, så de nemt kan vaskes og vedligeholdes. Robust og stabil ramme: Den pulverlakerede stålramme gør havemøblet stærkt og stabilt til daglig udendørs brug. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Justerbare plastfødder Montering påkrævet: Ja L-formet sofa: Farve: Beige Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Produktmål: 175 x 175 x 75 cm (B x D x H) Mål, sæde: 163 x 52 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden: 40 cm Armlænshøjde fra jorden: 61 cm Bord: Farve: Beige Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål, hærdet glas Mål: 50 x 50 x 33 cm (L x B x H) Hynde: Farve: Lysegrå Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 55/110 x 53 x 3 cm (B x D x T) Mål, ryghynde: 55 x 40 x 8 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 1 x havebord 1 x L-formet sofa 6 x ryghynde 3 x siddehynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Beige
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

Hjørnemodul til havesofa med hynde polyrattan beige

Fundet hos Boligcenter DK

Hjørnemodul til havesofa med hynde polyrattan beige

506 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hjørnemodul til havesofa med hynde polyrattan beige:

Dette trendy hjørnemodul til havesofa har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørs spisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look.Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug.Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør udendørssofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver god siddekomfort.Modulært design: Havesædet er fleksibelt og let at flytte rundt, så du kan kombinere det med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Bemærk:Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke.Hjørnemodul:Farve: AntracitgråMateriale: Polyrattan, pulverlakeret stål, textileneMål: 72 x 72 x 66 cm (B x D x H)Sædemål: 70 x 70 cm (B x D)Maks. bæreevne: 110 kgHynde:Farve: BeigeMateriale: Stof (100 % polyester)Fyldmateriale, sædehynde: SkumFyldmateriale, ryghynde: PP-bomuldMål, sædehynde: 70 x 70 x 5 cm (L x B x T)Mål, ryghynde (stor): 69 x 41 cm (L x B)Mål, ryghynde (lille): 54 x 41 cm (L x B)Montering/samling påkrævet: JaPakken indeholder:1 x hjørnemodul1 x sædehynde1 x ryghynde (stor)1 x ryghynde (lille)...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Beige
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun

963 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnedele til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun:

Hjørnehavesofaen er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Derudover har hjørnesofaen i træ også et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere den med andre moduler, der er tilgængelige i rullemenuen, så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk : For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring : Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring : Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Gyldenbrun Materiale: Massivt fyrretræ Mål: 70 x 70 x 67 cm (B x D x H) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x hjørnesofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ gyldenbrun:

Disse hjørnemoduler i træ skiller sig ud med deres lameldesign. De er et glimrende supplement til din have eller terrasse, når du vil nyde en hyggelig stund med familie eller venner. Massivt fyrretræ: Massivt fyrretræ er et smukt og naturligt materiale. Fyrretræ har lige åremønstre, og knuderne giver materialet sit karakteristiske, rustikke udseende. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet og armlænet gør havemodulet endnu mere komfortabelt. Moduldesign: Modulsofaen er fleksibel og nem at flytte rundt på. Du kan kombinere den med andre moduler i vores webshop for at skabe dine egne personlige loungesæt til haven! Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Farve: Honningbrun Materiale: Massivt fyrretræ Materiale, lameller: Krydsfiner Mål: 62 x 66 x 70,5 cm (B x D x H) Sædemål: 60 x 60 cm (B x D) Sædehøjde fra gulvet: 32 cm Sædehøjde fra jorden: 54,5 cm Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg Pakken inkluderer ikke en hynde Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x hjørnemodul til havesofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Messing
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnemodul til havesofa massivt douglasgran

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL hjørnemodul til havesofa massivt douglasgran

474 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnemodul til havesofa massivt douglasgran:

Dette hjørnemodul i træ til havesofa skiller sig ud med sit lameldesign. Det er et glimrende supplement til din have eller terrasse, når du vil nyde en hyggelig stund med familie eller venner. Massivt douglasgran: Massivt douglasgran er en yderst slidstærk træsort, der også fungerer til udendørs møbler. Douglasgran er stærkt, så det kræver minimal vedligeholdelse, selv under dårlige vejrforhold. Robust og stabilt stel: Træstellet gør havesofaen robust og stabil til daglig udendørs brug. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet giver sofamodulet ekstra siddekomfort. Modulært design: Modulsofaen er fleksibel og nem at flytte rundt på. Du kan kombinere den med andre moduler i rullemenuen, så du kan skabe dine egne personlige loungesæt til haven! Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Materiale: Massivt douglasgran (ubehandlet) Produktmål: 61 x 61 x 62 cm (B x D x H) Sædemål: 60 x 60 cm (B x D) Maks. bæreevne: 110 kg Pakken inkluderer ikke en hynde Montering påkrævet: Ja...

  Mærke
 • vidaXL
Se hos billigste forhandler

vidaXL midtermoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL midtermoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

806 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL midtermoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ:

Disse midtermoduler i træ til havesofa skiller sig ud med deres lameldesign. De er en glimrende tilføjelse til din have eller terrasse, når du vil sidde og snakke med familie og venner. Massivt fyrretræ: Massivt fyrretræ er et smukt og naturligt materiale. Fyrretræ har lige åremønstre, og knuderne giver materialet sit karakteristiske, rustikke udseende. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havemodulet endnu mere komfortabelt. Moduldesign: Modulsofaen er fleksibel og nem at flytte rundt på. Du kan kombinere den med andre moduler i vores webshop for at skabe dine egne personlige loungesæt til haven! Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Materiale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) Materiale, lameller: Krydsfiner Mål: 62 x 62 x 70,5 cm (B x D x H) Sædemål: 60 x 60 cm (B x D) Sædehøjde fra gulvet: 32 cm Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg Pakken inkluderer ikke en hynde Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x midtermodul til havesofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

vidaXL midtermodul til havesofa med hynde polyrattan brun

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL midtermodul til havesofa med hynde polyrattan brun

524 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL midtermodul til havesofa med hynde polyrattan brun:

Dette trendy midtermodul til sofa til udendørs brug har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look. Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug. Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide: Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk: Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs. Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Farve: Brun Farve, hynde: Kanelrød Materiale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester) Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibre Mål: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H) Mål, sæde: 63 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden: 31 cm Mål, sædehynde: 63 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, pude: 68 x 37 cm (B x D) Justerbare fødder Pakken indeholder: 1 x midterdel 1 x sædehynde 1 x pude...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan brun

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan brun

491 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnemodul til havesofa med hynder polyrattan brun:

Dette trendy hjørnemodul til sofa til udendørs brug har et elegant og moderne design, og det er et glimrende valg til udendørsspisning eller afslapning i haven. Vejrbestandigt materiale: Polyrattan er vejrbestandigt og let at rengøre. Det forbliver smukt i længere tid. Det er mere økonomisk end andre materialer, samtidig med at det tilbyder fantastisk kvalitet, bekvemmelighed og et æstetisk look. Robust stel: Det pulverlakerede stålstel gør sofaen robust og stabil til daglig udendørs brug. Modulært design: Udendørssofaen er fleksibel og let at flytte rundt, så du kan kombinere den med andre moduler fra webshoppen og dermed skabe dit eget personlige haveloungesæt. Komfortabel siddeoplevelse: Ryglænet gør havesofaen ekstra komfortabel. De tykt polstrede hynder giver komfort, når du sidder ned. Godt at vide: Hvert produkt leveres med en manual for at gøre sættet så nemt som muligt at samle. Bemærk: Produktet er kun designet til udendørs brug. Må ikke opbevares indendørs. Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Farve: Brun Farve, hynde: Kanelrød Materiale: PE-rattan, pulverlakeret stål, stof (100 % polyester) Fyldmateriale: Skum, bomuldsfibre Mål: 63 x 63 x 57,5 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden: 31 cm Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, stor pude: 61 x 38 cm (B x D) Mål, lille pude: 46 x 38 cm (B x D) Justerbare fødder Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 1 x sædehynde 1 x stor pude 1 x lille pude...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL 4-personers havesofa med hynder polyrattan sort

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 4-personers havesofa med hynder polyrattan sort

1.760 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 4-personers havesofa med hynder polyrattan sort:

Slap af og nyd udelivet i denne komfortable 4-personers havesofa. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftagelige og vaskbare betræk: Disse sædehynder er forsynet med aftagelige betræk, så de nemt kan vaskes og vedligeholdes. Modulært design: Dette havemøbelsæt har et modulært design, der gør det fleksibelt og nemt at flytte rundt på, så du kan skabe et skræddersyet havemøbelarrangement. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Produktmål: 227 x 62 x 69 cm (B x D x H) Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Justerbare plastfødder Montering påkrævet: Ja Hjørnemodul: Farve: Sort Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 62 x 62 x 69 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 37 cm Midtermodul: Farve: Sort Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 55 x 62 x 69 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 37 cm Hynde: Farve: Sort Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, ryghynde: 55 x 45 x 13 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 3 x midtermodul 5 x ryghynde 4 x sædehynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Sort
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL 2-personers havesofa med hynder polyrattan beige

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 2-personers havesofa med hynder polyrattan beige

1.463 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 2-personers havesofa med hynder polyrattan beige:

Slap af og nyd udelivet i denne komfortable 2-personers havesofa. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftagelige og vaskbare betræk: Disse sædehynder er forsynet med aftagelige betræk, så de nemt kan vaskes og vedligeholdes. Modulært design: Dette havemøbelsæt har et modulært design, der gør det fleksibelt og nemt at flytte rundt på, så du kan skabe et skræddersyet havemøbelarrangement. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. 2-personers sofa: Farve: Beige Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 142 x 62 x 69 cm (B x D x H) Sædemål: 110 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 37 cm Armlænets højde fra gulvet: 55 cm Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Justerbare plastfødder Montering påkrævet: Ja Hynde: Farve: Lysegrå Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, ryghynde: 55 x 45 x 13 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 2 x hjørnemodul 2 x ryghynde 2 x aftagelig hynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Beige
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL 2-personers havesofa med hynder massivt fyrretræ hvid

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 2-personers havesofa med hynder massivt fyrretræ hvid

1.278 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 2-personers havesofa med hynder massivt fyrretræ hvid:

Denne 2-personers havesofa er et fremragende valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Terrassesofaen er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Hynderne tilføjer ekstra komfort. Derudover har denne udendørssofa et modulært design, der gør den fleksibel og let at flytte rundt, så den passer til enhver opstilling. Du kan kombinere det med andre moduler, der er tilgængelige i rullemenuen, så du kan sammensætte dit eget loungesæt. Bemærk : For at forlænge dit udendørsmøbels levetid anbefaler vi, at du rengør det regelmæssigt, og at du ikke efterlader det udenfor uden overtræk. Rengøring : Brug en mild sæbeopløsning Opbevaring : Hvis det er muligt, skal produktet opbevares et køligt og tørt sted indenfor. Hvis det opbevares udenfor, skal du beskytte det med et vandtæt overtræk. Tør overskydende vand eller sne af flade overflader, når det har regnet eller sneet. Tillad tilstrækkelig luftcirkulation for at undgå fugtrelaterede skader. Farve: Hvid Hyndefarve: Antracitgrå Materiale: Massivt fyrretræ + stof (100 % polyester) Mål: 127 x 63,5 x 62,5 cm (B x D x H) Mål, sædehynde: 60 x 60 x 5 cm (L x B x T) Mål, ryghynde: 60 x 32 x 5 cm (L x B x T) Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x midtersofa 2 x sædehynde 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Hvid
 • Materiale
 • Fyrretræ
Se hos billigste forhandler

vidaXL 4-personers havesofa med hynder polyrattan brun

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 4-personers havesofa med hynder polyrattan brun

1.994 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 4-personers havesofa med hynder polyrattan brun:

Slap af og nyd udelivet i denne komfortable 4-personers havesofa. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Komfortabel siddeoplevelse: Disse havemøbler leveres med tykt polstrede hynder, så de giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftagelige og vaskbare betræk: Disse sædehynder er forsynet med aftagelige betræk, så de nemt kan vaskes og vedligeholdes. Modulært design: Dette havemøbelsæt har et modulært design, der gør det fleksibelt og nemt at flytte rundt på, så du kan skabe et skræddersyet havemøbelarrangement. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Produktmål: 227 x 62 x 69 cm (B x D x H) Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Justerbare plastfødder Montering påkrævet: Ja Hjørnemodul: Farve: Brun Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 62 x 62 x 69 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 37 cm Midtermodul: Farve: Brun Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 55 x 62 x 69 cm (B x D x H) Sædemål: 55 x 55 cm (B x D) Sædehøjde fra jorden (uden hynde): 37 cm Hynde: Farve: Cremefarvet Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, sædehynde: Skum Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Mål, sædehynde: 55 x 55 x 3 cm (B x D x T) Mål, ryghynde: 55 x 45 x 13 cm (L x B x T) Pakken indeholder: 1 x hjørnedel til sofa 3 x midtermodul 5 x ryghynde 4 x sædehynde med aftageligt og vaskbart betræk...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

vidaXL hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ

781 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL hjørnemoduler til havesofa 2 stk. massivt fyrretræ:

Hjørnemodulet i træ er et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie og venner. Hjørnemodulerne er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør dem robuste og stabile. Træsofaerne har desuden et modulært design, hvilket gør dem fleksible og nemme at flytte rundt, så de passer til alle omgivelser. Bemærk: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørsmøbler med et vandtæt overtræk for at forlænge deres levetid. Materiale: Massivt fyrretræ (ubehandlet) Mål: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (L x B x H) Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg Montering påkrævet: Ja Pakken indeholder: 2 x hjørnemodul til sofa...

  Mærke
 • vidaXL
 • Materiale
 • Fyrretræ
 • Size
 • 2 stk
Se hos billigste forhandler

vidaXL 2-personers havesofa med skamler polyrattan brun

Fundet hos VidaXL DK

vidaXL 2-personers havesofa med skamler polyrattan brun

2.104 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af vidaXL 2-personers havesofa med skamler polyrattan brun:

Slap af og nyd udelivet i denne komfortable havesofa med skamler. Slidstærkt materiale: PE-rattan, også kendt som polyrattan, er et stærkt syntetisk materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og det ligner naturlig rattan. Det er let i vægt, nemt at rengøre, og det anvendes ofte til udendørs møbler grundet dets holdbarhed og vejrbestandige egenskaber. Alsidige fodskamler: Skamlen er alsidig, og den fungerer som en komfortabel fodstøtte, når du slapper af i sofaen, eller når du har brug for en ekstra siddeplads i haven. Komfortabel siddeoplevelse: Denne havesofa leveres med tykt polstrede hynder, så den giver en komfortabel siddeoplevelse. Aftageligt og vaskbart betræk: Sædehynden er forsynet med et aftagelig betræk, så det nemt kan vaskes og vedligeholdes. Godt at vide: Vi anbefaler, at du beskytter dine udendørs møbler med et vandtæt overtræk for at sikre, at de forbliver smukke. Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg UV-resistent Montering påkrævet: Ja Havesofa: Farve: Brun Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Produktmål: 122 x 65 x 62 cm (B x D x H) Sædemål: 110 x 60 cm (B x D) Sædehøjde fra gulvet: 36 cm Armlænets højde fra gulvet: 62 cm Maks. bæreevne (pr. sæde ): 110 kg Haveskammel Farve: Brun Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål Mål: 55 x 60 x 55 cm (B x D x H) Hynde: Farve: Cremefarvet Materiale, parasoldug: Stof (100 % polyester) Fyldmateriale, ryghynde: Bomuldsfibre Fyldmateriale, sædehynde: Skum Mål, ryghynde (hver): 57 x 40 x 10 cm (B x D x T) Mål, sædehynde (hver): 61,5 x 55 x 3 cm (B x D x T) Pakken indeholder: 1 x havesofa 2 x haveskammel 2 x aftagelig hynde med aftageligt og vaskbart betræk 1 x hynde med aftageligt og vaskbart betræk til skammel 2 x ryghynde...

  Mærke
 • vidaXL
 • Farve
 • Brun
 • Materiale
 • Polyrattan
Se hos billigste forhandler

EXOTAN Rhodos hjørnemodul til havesofa - stengrå stof og aluminium

Fundet hos Boboonline.dk

EXOTAN Rhodos hjørnemodul til havesofa - stengrå stof og aluminium

5.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EXOTAN Rhodos hjørnemodul til havesofa - stengrå stof og aluminium:

Nyd luksus, det gør du i Rhodes-serien. Sættet består af forskellige, separate elementer. Dette giver dig mulighed for at komponere sættet helt som du ønsker. Rhodes hjørneelementet fra Exotan er lavet af stærke, højkvalitets, UV-bestandige og holdbare ma...

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler